" }
Stylová i chytrá. Taková je nová Lady karta od Komerční banky

Stylová i chytrá. Taková je nová Lady karta od Komerční banky

Nakupovat, a přitom spořit na stáří? Zdánlivě prot chůdné aktivity jdou v Komerční bance ruku v ruce. Se stylovou Lady kartou můžete utrácet, a přitom za vás banka ukládá úspory na účet penzijního připojištění u Penzijního fondu Komerční banky. Čím více přitom utrácíte, tím více za vás Komerční banka spoří!

Lady karta se stala u klientek Komerční banky jednou z nejoblíbenějších novinek loňského roku. Tato unikátní karta je navržena tak, aby přesně odpovídala potřebám moderní praktické ženy. Přináší opravdu chytré a stylové výhody: zajímavé slevy při nakupování v široké síti partnerských obchodů, chytré spoření na penzi v Penzijním fondu Komerční banky a jedinečnou sadu doplňkových pojištění, která jsou ušita přesně pro potřeby klientek KB.

Buďte stylová a myslete přitom na budoucnost

Jednou z klíčových výhod Lady karty je spolupráce s Penzijním fondem Komerční banky. Za každou platbu Lady kartou u obchodníka pošle Komerční banka odměnu ve výši 1 % z této platby na váš účet u Penzijního fondu Komerční banky. Čím více a častěji s kartou platíte, tím více s Komerční bankou spoříte na svou penzi.

Lady karta nabízí klientkám individuální úvěrový rámec a díky bezúročnému období mohou využívat finanční prostředky, aniž by jim Komerční banka účtovala úroky. Užitečnou inovací je možnost sjednat si automatickou 100% splátku před koncem bezúročného období – nemusíte tak hlídat splatnost čerpaných prostředků a trvale využíváte prostředky KB bezúročně. Až 30 000 Kč mohou získat klientky bez nutnosti dokládat potvrzení o výši příjmů.

Nakupujte výhodně po celý rok!

S Lady kartou již nemusíte čekat na období slev a výprodejů. Nakupujete prostě se slevou kdykoliv máte čas nebo chuť. Díky exkluzivním slevám a skvělým dárkům si Lady kartu musí zamilovat opravdu každý. Ve stylových buticích, kadeřnických salonech, parfumeriích, restauracích i kosmetických studiích můžete s Lady kartou ušetřit až 40 % ze standardní ceny zboží a služeb.

Pravidelně aktualizované informace o aktuálních slevách a výhodách, které jsou pro držitelky Lady karty připraveny, naleznete na stránkách www.ladykarta.cz. Díky partnerství Komerční banky s vydavatelem magazínů Marianne a Elle získáte navíc výraznější slevy také během oblíbených Dnů Marianne.

Řešení, když se něco zvrtne…

Díky unikátní sadě doplňkových pojištění, kterou obsahuje každá Lady karta zdarma, je tato karta to jediné, co v kabelce potřebujete. Rozsah pojištění vás ochrání před řadou událostí, které znepříjemní život. Kromě pojištění nákupu, prodloužení záruční doby, pojištění doručení internetového nákupu, pojištění storna vstupenek a pojištění kabelky získají dámy s Lady kartou také užitečné asistenční služby Lifestyle a Home Assistance.

Lady karta vám dopřeje skvělé zážitky a poskytne kvalitní služby a bonusy navíc. I proto získala 1. místo v soutěži Hospodářských novin Nejlepší banka 2011 v kategorii Bankovní inovátor. Chcete ji mít také? Není nic jednoduššího. Zažádejte si o Lady kartu on-line na www.ladykarta.cz nebo navštivte kteroukoli pobočku Komerční banky. Prvních 200 klientů, kteří se v období od 16. 4. – 31. 5. 2012 stanou majiteli úvěrového účtu k Lady kartě na základě on-line sjednání karty, získají ZDARMA předplatné časopisu Elle nebo Marianne na 6 měsíců. Neváhejte, nabídka platí od 16. 4. – 31. 5. 2012.

Doporučujeme

Články odjinud