Suchařípa osahával zajíčky

Suchařípa osahával zajíčky

Ve středu proběhla oslava 20 let české edice časopisu Playboy. Velkolepé párty v klubu MischMasch se zúčastnily i známé tváře českého showbusinessu.

Celá akce byla rozdělena na dvě části. První, zahřívací část probíhala v sushi baru na Malé straně. Tu ukončil triumfální odvoz všech VIP osobností a Playmate luxusními limuzínami do klubu MischMasch.

„Váhal jsem, jak a kde se oslav výročí zúčastním, ale sushi miluji, Playboy je mně sympatický jako časopis i styl, a tak jsem rád přišel na oslavu a nelituji toho“ řekl nad ostatními čnící a dobrou náladu kolem sebe šířící Petr Jákl.

To Agáta Hanychová má důvod k účasti na oslavě zcela prozaický:“ Byla jsem před časem i na titulní straně, a tak jsem byla logicky pozvána. Nemohu díky těhotenství jíst sushi a řádně slavit, jak by se patřilo, ale na chvíli jsem přišla ráda.“

K oslavám vyzdobený klub a všudy přítomné typické bunnies – to tento klub ještě nazažil. Obrovský ohlas především mezi přítomnými muži vyvolala soutěž v odvážném focení dívek tzv. Photo Shooting. Tuto příležitost si nenechal ujít Sámer Issa a s jednou soutěžící se nechal fotografovat.

Vrcholem večera byl křest „výročního“ vydání časopisu za účasti šéfredaktora, sponzorů, mnoha playmate a např. houslového virtuóza Pavla Šporcla. Ten při křtu sdělil: „Tento časopis četl a čte neustále můj tatínek a dle jeho vzoru čtu pečlivě každé číslo i já. Přeji do dalšího dvacetiletí, aby i nadále se dařilo nacházet stále zajímavá a atraktivní témata, abych měl pořád co číst.“



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud