Supermodelka Bündchen chce zákon, který by ženy přinutil kojit!

12 komentářů

avonoz
14. srpna • 16:42

Tak to je blbka s prominutím.
Byla u mě teď po porodu doktorka se podívat na malou a říkala, že si myslí, že časem se úplně přejde na umělou výživu a nebude se tak přeceňovat důležitost kojení, protože kojením se dítěti do těla dostávají látky ze všech potravin, které matka snědla a o tom, jaká je kvalita jídla víme všechny své - samé geny, nezralé ovoce utržené ze stromu, které dozrává při cestě, chemie, éčka atd.
Kdežto umělá výživa je plně pod kontrolou, má přesně ty vitamíny a výživové hodnoty, které dítě potřebuje.To není z mé strany obhajoba umělé výživy, já pořád beru kojení jako přirozenou věc, která když jde a daří se, tak je to krása.

Irinulka
9. srpna • 17:50

:D :D :D Tak to mě pobavilo :D :D :D
A teda já se řadím mezi maminky, co při kojení vypadaly jako vepříci :D Po odstavení v 1éti měsících jsem až začala hubnout,do té doby jsem nosila manželovo oblečení :D

Alma..
8. srpna • 15:23

ježiši marjá, jestli to řekla co píšou, to je ale kráva debilní !!! rodit doma, nemám ani jedno dítě živé, no jo, fakt iq tykve!! a mlíko, jsem měla, děti nechtěly , tak bych asi měla jít sedět :)) hahahahaha!!

Bubasaurka
5. srpna • 13:23

Omlouvám se všem inteligentním blondýnkám, ale tahle slepice potvrdila to, co se o blondýnkách říká, že jsou s inteligencí hodně, hodně na štíru :-) :-) :-)
Já byla sice chodící mlíkárna, ale co tzy chudery, co nemohou? Poruší zákon a půjdou si sednout nebo co??? :-) :-) :-) Tahle byla při rozdávání rozumu někde hodně vzadu a poslední...

GoldenFish
4. srpna • 11:10

A asi budou chodit posudkove komise a kontrolovat jestli zenska opravdu nemuze kojit nebo nechce. A tem co nemaji mliko asi deti umrou hlady kdyz zakaze umelou vyzivu. Boze muj, to je ale blabol. Doufam ze to nerekla a ze to novinari nejak prekroutili.

Lucie-Bacikova
4. srpna • 8:32

U nás se vždycky říkalo: "Blbá jak pudštok." A tady na tu slečnu to tedy sedí.

ovčí.babička
4. srpna • 7:56

Ježkovy voči... to snad není možný. IQ tykve

tirafa
4. srpna • 6:56

Už jen slovo "kojení" mi kvůli problémům, bolestem, zánětu, nedostatku mlíka a trápení mého miminka, způsobuje husí kůži, dodnes i když už je to 15 let, cítím tu šílenou bolest v prsou, když se mimčo přisálo. A s Nutrilonem nastal klid po všech strankách. Ať si to každý rozhodne individuálně, má možnost a nemá problém, ať kojí, pokud má problém, nechápu, proč se kolem toho dělá ten cirkus, no tak se prostě přejde na umělou výživu.

astro-apatykaRenáta
3. srpna • 21:43

Jéééé, já bych jí přála svoje problémy s kojením, což o to, mlíka bylo dost, ale těch problémů o to víc...zimnice, horečky, tvrdnutí, antibiotíka... a rodit doma???? Nejsem blázen, stát se může cokoliv, a pak bych si to celý život vyčítala... potřebovala by problémy obyčejné ženské a ne hvězdné manýry...

KO Ko ko Šanel
3. srpna • 21:35

(°)(°) Kojení. Druhý náš orgasmus, ne-li první! Vážně! Je to 14 slastných bezpracných měsíců. A následně štíhlá postava s obrovskými ňadry pro všechny muže vůkol!

vlkova37
3. srpna • 18:56

mají prd co na práci, tak vymejšlej hovadiny

Gaba2
3. srpna • 18:51

Boze takovyhle blabol jestli vypustila, tak mne opravdu picne!!! Co kdyz ta zenska nema mleko???!! To ji uz asi nedoslo!! By mne zajimalo, kdyby mela nejake komplikace, jestli by ani na vterinu nevahala a nejela do nemocnice.....opravdu mi prijdou tyhle keci dost hloupy!!!!

Doporučujeme

Články odjinud