SuperStar ovládla televizní víkend

SuperStar ovládla televizní víkend

Soutěž Česko hledá SuperStar nabídla divákům o uplynulém víkendu hned dva díly, které mapovaly souboj zpěváků v divadle.

V sobotu byly na pořadu smíšené duety, v neděli pak soutěžící předvedli sólový zpěv na hudební základ. Oba díly se opět setkaly s velkým zájmem diváků. V sobotu večer si SuperStar vybralo 51 procent televizních diváků, což v tu dobu znamenalo 1,721 milionu lidí. Ještě úspěšnější pak byl nedělní díl, který sledovalo dokonce 54 procent diváků a s letos rekordními 2,281 milionu lidí se stal opět nejsledovanějším nezpravodajským pořadem celého týdne.

Tradičně skvělých výsledků dosáhla SuperStar mezi mladými diváky. V cílové skupině 15-24 let činil podíl na sledovanosti 77 procent, mezi ženami v této skupině pak dokonce rekordních 80 procent.

SuperStar pokračuje dnešním novinkou s názvem Dlouhá cesta, ve kterém porota odtajní složení semifinálové dvacítky. Samotná semifinále se rozběhnou již o následujícím víkendu. V sobotu se představí deset kluků, v neděli deset dívek. O jejich osudu již budou svými hlasy rozhodovat diváci. V pondělním vyhlášení výsledků pak soutěž opustí dva kluci a dvě dívky, kteří obdrží nejnižší počet hlasů diváků.

zdroj: TV Nova

Doporučujeme

Články odjinud