Susan Boylová poráží Rihannu i Mariu Careyovou

Susan Boylová poráží Rihannu i Mariu Careyovou

První album Susan Boylové (48) I Dreamed a Dream se prodává jak horké koláče. A válcuje i čerstvě vydaná alba Rihanny (21) a Mariah Careyové (39).

První album "skotské ošklivky" Boylové je na nejlepší cestě na vrcholky hitparád. Alba se již prodalo přes 200 000 kusů.

Rihanna i Mariah Careyová vydaly svá nová alba zároveň a zdá se, že i přes velké množství publicity obě krásné divy v souboji se Skotkou naprosto propadly.

Rihannino album Rated R míří na 13. místo žebříčku popularity - prodalo se ho jen 15 000 kusů. Zpěvačka se ale dál snaží. Před pár dny se objevila na americké show Good Morning America a zdálo se, že si zapomněla vzít kalhoty. Měla na sobě jen bílé sexy sáčko. Divákům se podle listu The Sun sice líbila, ale její album si stejně nešli koupit.

Dvanácté album Careyové Memoirs Of An Imperfect Angel se prodalo zatím jen 14 000 kusů. Zpěvačka se snažila prodej posílit "náhodně" vypuštěnými zvěstmi o svých přemrštěných požadavcích, ale ani to nezabralo.

Zdá se, že si lidé začali kupovat to, co slyší, nikoliv jen image zpěváka či zpěvačky. A Susan Boylová sice vypadá, jak vypadá, ale její zpěv se zalíbil.

Doporučujeme

Články odjinud