Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Ivetin zásnubní prstýnek Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
5
Fotogalerie

Svatba! Iveta Bartošová a Josef Rychtář jsou svoji. Na vše dohlížela policie

Zpěvačka Iveta Bartošová je po dlouhém a psychicky náročném období zase šťastná. V úterý odpoledne si vzala na radnici v Uhříněvsi svého přítele Josefa Rychtáře. A bylo kolem toho pořádně veselo...

(Aktualizováno)

V pražské čtvrti Uhříněves bylo opravdu živo. Konala se tu totiž jedna z "nejočekávanějších svateb" tohoto roku. Zpěvačka Iveta Bartošová si ve dvě hodiny odpoledne vzala Josefa Rychtáře.

I když si oba přáli, aby svatba proběhla v utajení, opak se stal pravdou. Vše se odehrálo za obrovského zájmu médií a na také za dohledu policie. Velký mediální humbuk se nelíbil hlavně synovi Josefa Rychtáře. Ten byl velice agresivní a najížděl přímo na novináře autem.

Na rozdíl od Ivetiny první svatby, kdy si při velkolepém obřadu na zámku Hluboká brala Jiřího Pomejeho, byla její druhá veselka mnohem skromnější. Na místní radnici je oddával tamní starosta Milan Coller. Josef měl za svědka svého kamaráda, Iveta zas známého - léčitele Jana Saavedru. Iveta se ale nakonec nebude jmenovat Rychtářová, ponechá si svoje příjmení. Zato údajně Josef dlouho zvažoval, že by si vzal jméno Bartoš.

Pár se zasnoubil jen chvíli poté, co se Iveta Bartošová předčasně vrátila z protialkoholního léčení v pražských Bohnicích. Josef nečekal a na začátku srpna přispěchal s prstenem. V restauraci plné lidí požádal Ivetu o ruku. Zamilovaná Iveta neváhala a nadšeně souhlasila.

Snad tedy jejich velký den přinese Ivetě konečně šťastnou budoucnost...

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud