Svatba Kate Moss: Stála 13 milionů, přesto hosté odjeli o den dříve

Svatba Kate Moss: Stála 13 milionů, přesto hosté odjeli o den dříve

Modelka Kate Mossová (37) utratila za svatbu s kytaristou Jamiem Hincem 500 000 liber (cca 13,5 milionu Kč). A ačkoliv zvaní hosté přijeli, na večírku se dlouho nezdrželi.

Očekávalo se, že po svatebním obřadu vypukne v modelčině rezidenci v Little Farringdonu v hrabství Oxfordshire divoká třídenní oslava plná hudby.

Sousedé však podle listu Metro tvrdí, že večírek byl spíš tichý, rozhodně žádná bujará nevázanost. A velká většina z tří set hostů odjela již v sobotu kolem půlnoci, tedy o den dříve, než bylo plánováno.

Mick Heckett (64), který bydlí naproti novomanželům, tvrdí: "Tak kolem půlnoci spousta aut z domu odjela pryč. Viděl jsem jejich světla, zářila mi do obýváku. Vypadalo to, že party končí."

Další soused sešlosti dokonce využil: "Na pátek večer jsme si naplánovali grilování. Seděli jsme venku a poslouchali všechnu tu muziku. Slyšeli jsme Bryana Ferryho, to bylo velmi pěkné."

Ale někteří byli i zklamaní: "Trochu nás to zaskočilo. Slibovali jsme si od toho víc. Slyšeli jsme, že se chystají tři dny oslav a muziky, ale oni se začali pakovat už v sobotu."

Snad alespoň svatební obřad se vydařil podle plánů: Kate na sobě měla jemné, ale prosté šaty od Galianiho, bývalého šéfa módního domu Dior. Na nohy si vzala boty, které pro ni speciálně navrhl Manolo Blahnik tak, aby měly modrý vnitřek "pro štěstí".

Mossová také zvolila jen velmi nenápadné líčení a přirozený účes, takže vypadala nenuceně a svěže. Z jejích přátel dorazila modelka Naomi Campbellová, Bryan Ferry, Jude Law, Stella McCartneyová, Kelly Osbournová a řada dalších, včetně Jeffersona Hacka, jejího bývalého partnera a otce její dcery Lily.

Novomanželé ochotně pózovali pro noviny, bývalí partneři a partnerky se chovali civilizovaně. Kate prý byla během slavení střízlivá. Možná už z třídenních večírků vyrostla a nekonečné tahy Londýnem, z nichž se na stránky novin dostávaly snímky Kate opilé a s bílým práškem pod nosem, jsou už ty tam.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud