Svatební šaty pro urozenou nevěstu

Svatební šaty pro urozenou nevěstu

Britský tisk spekuluje o tom, kterého návrháře osloví královská rodina s nabídkou na zhotovení svatební róby pro nastávají nevěstu Kate Middleton. Dokonce se na toto téma uzavírají sázky.

Královská svatba prince Williama s jeho dlouholetou přítelkyní Kate Middleton se chystá na 29. dubna příštího roku. Měla by se uskutečnit v londýnském Westminsterském opatství. A k okázalé svatbě patří již tradičně v historii této královské rodiny i pohádkové svatební šaty. Princezna Diana, matka prince Williama, se v roce 1981 vdávala v šatech z hedvábí v barvě slonovinové kosti s vlečkou dlouhou osm metrů. Svatební obřad tehdy sledovalo přes televizní obrazovky v 58 zemích světa přes 700 miliónů diváků.

Kate Middleton bývá občas kritizována, že má slabost pro styl ulice. Když slavila 25. narozeniny, objevila se na party v šatech z Topshopu, které se rázem vyprodaly ve všech pobočkách.

Známý irský booker Paddy Power vyhlásil kurz 1:3 na to, že svatební šaty pro Kate ušije Bruce Oldfield. Tento renomovaný londýnský módní salón se může pochlubit V.I.P klientelou, mezi níž patří první dáma Anglie Samantha Cameron, vévodkyně z Cornwallu, Sienna Miller, Charlotte Rampling nebo jordánská královna Rania. Bruce Oldfield zajišťuje kompletní svatební servis a cena šatů, které vynikají čistými liniemi a rafinovanými detaily, začíná na částce 3500 liber. Uvidíme, jak sázka dopadne.

Tak trochu lidová svatba

Pár chce do svých oslav zapojit i veřejnost, ale o něco více, než ji jen nechat přihlížet na ulici. Rozhodl se proto, že náhodným losováním vybere sto britských občanů, kteří se budou moci osobně zúčastnit královské svatby. Vylosovaní Britové najdou pozvání na královskou událost ve svých schránkách. Spolu se sto náhodně vybranými šťastlivci nekrálovského původu se na obřad a recepci počítá s mezinárodní elitou řady států a královských příslušníků, pozván bude i nejmocnější muž planety, prezident USA Barack Obama.


ČTĚTE TAKÉ:
Vtipná móda pro nejmenší!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud