Svátek zamilovaných v posteli: V jakých polohách si nejvíc užijete romantiku?

Svátek zamilovaných v posteli: V jakých polohách si nejvíc užijete romantiku?

Dopřejte si s partnerem valentýnský sex, který bude plný romantiky! Pokud chcete prohloubit vzájemné pouto, zkuste polohy, při kterých se klade důraz na oční kontakt, doteky a blízkost. Samozřejmě ale také nezapomeňte na něžnou předehru i dohru po milování.

Intimní splynutí

Nejznámější, ale zároveň i nejněžnější je poloha misionářská. S partnerem si při ní můžete hledět z očí do očí, líbat se a plně si užívat vzájemnou přítomnost. Vaše těla budou plně propojená a přirážením se vyvíjí tlak na klitoris, takže snadněji dosáhnete orgasmu. Stačí jen to správné tempo, které bude řídit váš milovaný. Vy ho přitom můžete rukama hladit po zádech a sjet prsty až k pozadí nebo do vlasů.

Co říká sexpertka o ženské sexualitě? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Ranní probuzení

Tato pozice je skvělá hlavně ráno, kdy jste oba ještě rozespalí, a nechce se vám do větší akce. Ležíte oba na boku s lehce pokrčenýma nohama a partner si vás k sobě zezadu jemně přitiskne. Vy jen rozevřete kolena, aby do vás mohl vniknout. On vám volnou ruku může dát kolem pasu, laskat vás na prsou nebo prsty dráždit v rozkroku a přitom vás něžně líbat na krku. Po akci můžete ještě chvíli ležet ve stejné poloze v objetí a užívat si slastné pocity.

Pokračování 3 / 5

Něžná jízda

Pokud máte ráda situaci pod kontrolou, tak je pro vás poloha na koníčka jako dělaná. Když jste nahoře, řídíte si tempo, pohyby i hloubku průniku penisu podle sebe. Abyste si byli co nejblíže, tak by měl partner sedět, nejlépe tak, aby měl záda opřená a nohy od sebe. Vy si na něj sednete obkročmo v podřepu. Muž vás může držet za zadeček nebo se věnovat vašim ňadrům. Stejně jako při misionářské poloze jste přímo proti sobě, a tak si můžete zároveň hledět do očí a líbat se.

Pokračování 4 / 5

Na stojáka

Poloha vestoje sice nepatří mezi nejpohodlnější, zato umí být romantická a mezi vámi a partnerem při ní vznikne dokonalá souhra. Muž vás totiž drží pevně ve svých rukou. Aby pro vás oba byla poloha příjemnější, může si vás opřít zády o zeď a chytit za stehna. Vy se jen držíte rukama kolem jeho ramen a rozevřenýma nohama kolem jeho pasu.

Pokračování 5 / 5

Ležící planina

Pokud dáváte přednost jemnému a smyslnému sexu, tak je pro vás ideální poloha, které se podle kámasútry říká planina. Není nijak složitá. Jde v podstatě o obdobu milování zezadu, kdy se položíte na břicho a partner na vás. Aby do vás snáz vnikl, vypodložte si pánev polštářem. Přitom se můžete držet za ruce, které máte natažené nad hlavou. Sice si nebudete vzájemně hledět do očí, zato můžete jinými smysly vnímat partnerovy doteky a polibky. Sex by měl být něžný a pomalý, divokou jízdu totiž zrovna neumožňuje.

Doporučujeme

Články odjinud