Svedla jsem synova spolužáka. Mám se za to stydět?

20 komentářů

Jedem chlastat
31. července • 13:01

Škoda orgasmu, který nebyl. Aspoň že ji nezbouchl!

Anna
31. ledna • 13:43

Všichni by se tu měly stydět!!!!!!!
Proč, když se milují tak spolu nemůžou být? Třeba jim to nevydrží, třeba ano ale je to hezké a romantické.
Nechápu na dnešní dobu tohle moralizování. Člověk žije jen jednou a buď život promarní, stereotypem a nudou, hlavně se neodlišit od stáda nebo ho bude žít na max jak dokáže. Nikdo nemá právo soudit jiné. Nikomu tím neubližují, nikomu kvůli tomu srdce nezlomily.
Nechápu závistivé a urážlivé komentáře.

Anonymizovaný
10. srpna • 21:20

Nevím proč vás tu odsuzují já být na jeho místě vašeho syna vůbec by mně neštvalo že byste svedla kamaráda pokud on chce taky žádný problém. Takže vašeho syna nechápu ani ty co vás odsuzují. Já bych si dal taky říct být na místě toho kluka mně třeba přitahují zralejší ženy jsou krásné akorát asi 17ti letého? Spíš ste měla někam občas zajít a začít si s dospělým aspoň ten by pro vás byl vhodný i jako partner. Však nevadí že by byl o pár let mladší, ale pokud byste nějakého našla a cítili byste to oba stejně proč ne? I muži mají vztahy s mladými holkami proč byste vy nemohla mít mladého hocha ale aspoň by měl být asi dospělý než 17ti letý no ale to nevadí nemuseli ste se rozcházet syn to buď přijme nebo ne. Ale máte právo svůj život žít a je jedno s kým do toho vám nemá ani syn co kecat to je vaše věc přece.

Rambíša
27. července • 8:07

Paní pisatelka je hloupá nána,co si dokazovala,jak je ještě atraktivní,ale pos.,co mohla! Hoch byl vyvalen,ale co by nevyzkoušel sex,který se mu nutil.Kdysi chodívali hoši do bordelu se zacvičit,v tomto případě zaskočila matka spolužáka,což nezůstalo asi utajeno,hoši si vyprávějí takové akce mezi sebou a ještě to opepří...jen aby u ní teď neklepali další zájemci...Syn se bude chvíli stydět,ale jako na vše,se zapomene....Ať jde paní potřebná na nějakou swingers párty do klubu,tam bude mít chlapů,co "hrdlo" ráčí...

Dasa63
26. července • 23:13

Tak tady si myslím, že trochu platí to pořekadlo "co je v domě, není pro mě". Je to stará koza a mohla předpokládat, že způsobí citovou vichřici. Jednak musela vědět, že se kamarád pochlubí (proto to asi vykecala sama) a jednak synova pozice ve škole - tvoje matka je kurva, co svádí školáky - no, to je silné kafe. A jestli chlapec přidal pár pikantních podrobností, změnila bych školu (a možná i bydliště). Věk nehraje roli, to už je jen věc těch dvou. Když může mít chlap o 40 let mladší manželku a s ní ještě děti, co by nemohla ženská. Ale ne takto!

Heligon
26. července • 18:45

no jo no ... na staré p.či se dobře cvičí !!!!!!! :)

lebahu
26. července • 18:38

Chudák syn, pokud si ve třídě kluci vykládají, jak splužák přefikl jeho matku (a že se jistě spolužák pochlubí). A ještě tomu matinka nasadí korunu, že mu to vytelí i sama.

Mata69
26. července • 13:47

IvanaJ: dobrý tip - článek, který píše matka, jejíž syn chodí na návštěvu ke svému kamarádovi a jeho maminka ho svede!
Od samého začátku, první co mě napadlo - "Stiflerova máma"! :-)

IvanaJ
26. července • 13:20

kdyby se ta dotyčná na to podívala obráceně. že tohle by nekterá její vrstevnice provedla jejímu synovi. jak by se na to dívala. taky by ji to přišlo super a na chlubení?tak si říkám chudák kluk jak ten svedený ( i když je rád ve svém věku za každou zkušenost co si budem povídat ) tak i její syn.tady opravdu bylo na místě plzákovo zatloukat , zatloukat....každý jsme jiný, ale nedovedu si představit svést synova kamaráda bych si připadala jako pedofil i když by nebyl pod zákonem. prostě jsou věci, které jsou tabu

Mata69
26. července • 11:08

Možná by nebylo špatné vědět, jaké hluboké zážitky zanechala tato akce v tom svedeném mladíkovi...

Elynor
26. července • 8:33

helza: v článku se píše, že to bylo "pár let" po rozvodu, a že celou tu dobu neměla žádnou známost s jiným mužem, jen flirtování. Čili po delší době, kdy měla maximálně tak vibrátor, jí mohl připadat úplně každý milenec jako úžasný. To je jedna věc. A druhá věc je, že 17 - 18 letý mládenec může být velice šikovný, a když se nechá vést zkušenější ženou, výsledek může být více než uspokojivý.

Babaloo55
25. července • 21:45

Bože Růžo.... Jo, stát se může fakt ledasco, ale jak píše Mata - zatloukat, zatloukat, zatloukat, a když to praskne, zatloukat dál.

Mata69
25. července • 16:37

helza: kdoví jaký zkušenosti měla ta paní předtím...a dle všeho byla tak mimo, že jí to asi připadá úchvatný. Fakt ale je to masakr...a chudák její kluk.

helza
25. července • 13:42

Přesně to mi taky vadí, to, že kluka promyšleně a plánovaně svedla a to, že to bybalila na syna. Navíc mi už vůbec nesedí sdělení, že hoch byl skvělý milenec. Vzhledem k jeho věku i k tomu, že to bylo nečekané, z jeho strany neplánované, žádné delší období touhy, vzájemného poznávání a odkládání studu nepředcházelo to myslím možné není. Ale možná jsem stará a blbá :-)))

Mata69
25. července • 8:39

Koukám, že to vidíme všechny podobně. Neřeknu, kdyby po ní ten pubiš vyjel, nějakým tím způsobem uchvácený z kamarádovy maminky. Ale ona ho doopravdy natvrdo svedla, využívajíc své věkové a zkušenostní převahy. A ještě to synovi vyklopí...16ti letýmu klukovi!!! Ať se fakt jde zahrabat. Nebyl to úlet, byl to promyšlený čin. A ještě řekne, že toho nelituje...

Zubra
25. července • 7:49

Ne, at se nestydí, a vyvěsí to na nástěnku v synově třídě a napíše si to na dveře.
Existuje etika, jestli paní tuší, co to slovo zanmená, a ta dává mantinely, za který se prostě nechodí.
Tohle navíc nebylo žádný "uklouznutí", nýbrž vědomý plán manipulace s puberťákem.

Truda
25. července • 6:41

Paní v sobě nemá základní "štábní kulturu". Pokud má milence z nějakého důvodu morálně nepřijatelného, tak se s tím prostě nejde na veřejnost, byť by to byl jen vlastní syn. Na nedovolené milence je důvěrná kamarádka, které je možno svěřit vše, té je možno se pochlubit, poradit se s ní o neobvyklých sexuálních praktikách, nechat si od ní pohlídat dítě v době schůzky s milencem a podobně. Ale jinak o tom nikdo nesmí vědět...................... No, aby čtyřicítku až tak moc vzrušoval sedmnáctlietý kluk? Paní je poněkud sexuálně neukázněná. Ono to asi nebylo moc o rozbouřených hormonech, jako spíš o nízkém sebevědomí. Bylo jasné, že takového kolouška ohromí už jenom svou zralostí.......... Dělala hlouposti, tak teď musí nést následky.

Elynor
25. července • 3:30

... o 25 let mladšího... kruci, tady se nedají psát komentáře, napíše se sotva každé třetí až páté písmeno, furt aby se člověk vracel a opravoval a dopisoval... už mně to vadí delší dobu, a je to jenom tady, nikde jinde, že by to jeden svedl na klávesnici třeba... mezerník taky funguje až na třetí pokus a někdy zas se jedno písmeno napíše stokrát přes celý řádek. Pouze a výhradně tady v tomhle rámečku na komentáře. Jinde je všechno OK.

Elynor
25. července • 3:23

Boha jeho, co je tohle za kozu májovou? Ojet kolouška o 5 let mladšího je úplně v pořádku, pokud není ještě "pod zákonem", což tenhle zjevně nebyl. Jenže není v pořádku ty koloušky lovit mezi spolužáky syna, jako by nebyl svět plnej jiných mladých kluků, a ona to nakonec ještě synkovi vybalí, aby ani nemohl předstírat, že si "jako" nevšimnul. Co s tím ten šestnáctiletý kluk asi tak má dělat, když denně ve škole potkává kamaráda, kterej mu píchá matku? Chodit kanálama a stydět se za ni? V tomhle věku má mládež plno práce a starostí sama se sebou, nepotřebuje přidávat problémy blbým rodiči, a paní matka se diví, že s ní chlapec nemluví. Jednak nejspíš žárlí - je to jeho matka, a on je dosud spíš dítě, než muž, logicky se o ni nechce dělit. Zejména pak ne se spolužákem. Že to té ženské nedocvakne, jak je to vůči synovi jemně řečeno netaktní, samozřejmě že jí to syn nevěří, že ona toho lituje - ona nelituje, ona se chlubí. Bohužel svou vlastní hloupostí.

Mata69
24. července • 20:07

Tak na úvod, kromě jiných překlepů mi tento přijde vyloženě vtipný: "... a po hlavně vrhnou do něčeho..."
A jinak - moc nechápu proč to synovi vyklopila? Co čekala? Pochopení? V tomto případě by opravdu bylo velice vhodné držet se rady dr. Plzáka: zatloukat, zatloukat a zatloukat. A když se to provalí, tak zase zatloukat. Kvůli jednomu úletu si takhle zkazit vztah se synem.

Doporučujeme

Články odjinud