Světlana Nálepková: "Ideální vztah neexistuje, vím to!"

Světlana Nálepková: "Ideální vztah neexistuje, vím to!"

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (48) je jednou ze známých osobností, která se zúčastnila natáčení nového pořadu Partnerské vztahy aneb Návod na přežití, který bude od 3. ledna vysílat Česká televize.

Po zkušenostech, kterými si prošla tvrdí, že ideální vztah prostě neexistuje. Ve třináctidílném cyklu budou moci diváci sledovat, jaký životní přístup mají k partnerským problémům celebrity. Vše bude doplněno o pohled odborníků. Moderátorka Šárka Kubelková se v již natočených dílech snažila dostat pod kůži hned několika známým lidem: Heidi Janků, Aleši Hámovi, Petře Janů, Anife Vyskočilové nebo třeba Světlaně Nálepkové.

"Já účinkuji až v posledním třináctém díle, který se věnuje partnerským rozchodům. Rozhodla jsem se přispět v této oblasti se svými zkušenostmi. Ještě jsem ten díl sice neviděla, ale tvůrcům věřím a doufám, že nebudu z ničeho překvapená," svěřuje se Korzu Světlana Nálepková.

"Ideální vztah podle mě neexistuje. Lidé se musí brát takoví, jací jsou. Když to nedělají, je to chyba," myslí si herečka, která před časem ukončila vztah se svým bývalým partnerem Davidem Radiměřským. Ten se vydával za podnikatele a přislíbil jí financovat zatím poslední album Láska se vrací. Nakonec ale ze všeho sešlo a Světlana si vše musela financovat sama. Nyní žije s novým přítelem, akademickým sochařem Vojtěchem Kokešem.

Doporučujeme

Články odjinud