Květinové šperky Vanda
Květinové šperky Vanda
Květinové šperky Vanda
Květinové šperky Vanda
9
Fotogalerie

Světová novinka dorazila i do Čech: živé květinové šperky

Do České republiky dorazila světová novinka - živé květinové šperky Vanda. Po Paříži a Moskvě si je ženy, ale samozřejmě i muži mohou zakoupit už i v Praze.

Novinku představil osobně v pondělí 4.2. při otevření nové prodejny květin Belles Fleurs zástupce holandské společnosti, která dodává orchideje na český trh, Steef van Adrich.

Steef je autorem světového patentu živých šperků. Po pondělní prezentaci této novinky, která se již objevila v Paříži a Moskvě, se začnou tyto šperky nabízet i na českém trhu, a to v Praze v Jindřišské ulici.

Květinové šperky Vanda mají nenápadný, ale velmi důmyslný systém uchycení, takže je lze použít téměř všude, kde by žena použila běžný šperk - nahradí brože na šatech, na klopách obleku či saka nebo je lze použít jako rafinované ozdoby ve večerních účesech.

Živý květ orchideje je vložen do miniaturní ampulky naplněné vodou, takže vydrží pěkný a čerstvý až dva týdny. Květy Vanda jsou nabízeny v široké škále barev, takže vybrat si můžete nejen tu vaši oblíbenou, ale hlavně volit podle barvy šatů, ke kterým ji použijete.

A to hlavní, ceny šperků Vanda nejsou závratně vysoké. Brož s květem se dá pořídit za 189 Kč, čelenka do vlasů s květem vás vyjde na 259 Kč. Cena samozřejmě vždy zahrnuje i ampuli s magnetem na přichycení a květ orchideje Vanda.

Jaké šperky si můžete vybírat a jak je použít, se podívejte do naší fotogalerie.

Foto: BellesFleurs

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud