Svěží módní novinky

Svěží módní novinky

S obměnou šatníku na svůdný jarní garderóbu přichází na řadu také volby módních doplňků. Krásné, nápadité i praktické najdete v současné nabídce v obchodech po celé republice. Ať již se jedná o bižuterii, boty či tašky, nabídka je více než pestrá.

Něžné doplňky

Jednotlivé kousky si můžete koupit v obchodech či on-line. Elektronický obchod Jablonex má za sebou prvních pár měsíců úspěšného fungování. Od svého spuštění už přilákal několik set zákaznic, které neodolaly a museli si pořídit bižuterii Jablonex přes internet. V rámci rozšiřování služeb mohou e-shop využít i hobbistky. Základní nabídku polotovarů doplnily kovodíly, navlékací materiál i nástroje.

Ann zamířila na sever

Módní značka orientovaná na mladé a sebevědomé ženy Ann Christine rozšířila síť svých obchodů o další stylový prostor. Tentokráte si oblečení a doplňky mohou dopřát dámy z Liberce a širokého okolí. Právě zde na 300 metrech čtvrtečních najdete pět hlavních liniích čítajících oblečení, spodní prádlo, plavky a rozmanité doplňky.

Z nových kolekcí Ann Christine ve stylu džungle si vybere každá žena – ať už divoká lvice nebo něžná kočička. S leopardími, zebřími a tygřími vzory budete vybavená na džungli velkoměsta. Romantické šaty s volánky a exotickými květy nebo halenky ve stylu Carmen zase přinášejí vzpomínky na dovolenou a dávají tak každému dni nádech prázdnin. A stejně jako se příroda stává barevnější a živější díky jarnímu slunci, se značkou Ann Christine můžete ožít díky sportovnímu stylu oblečení a zářivým kombinacím barev jako svítivě žlutá, jarní lila nebo jablečně zelená.

Voňavé botičky

V butiku PTA v pražské Pařížské ulici jsou k dostání originální boty značky Melissa. Melissa je módní ikona, věhlas a nálepka avantgardy, přetváří kusy plastu v jedinečné boty. Brazilská značka vyrábí obuv všech tvaru a barev a představuje skutečnou oslavou designu. Výroba klasického Melissa modelu trvá necelou minutu, ale přitom je materiál ohebný, přizpůsobivý, voděodolný a přinášející dokonalý komfort. Obsahuje hypoalergenní, zdravotně nezávadné recyklovatelné složky. Speciální technologie firmy umožňuje také jakýkoliv potisk přímo na botu. Všechny modely mají svou specifickou absolutně osvěžující, bonbónovitou vůni, která připomíná nejlepší okamžiky z dětství.

Značka spolupracuje se světově uznávanými profesionálními návrháři jako Zaha Hadid, která je považována za ikonu průmyslového designu, návrhářská dvojice Campana Brothers, oslavovaný britský návrhář a umělecký ředitel Judy Blame, egyptský návrhář sídlící v New Yorku Karim Rashid, Alexandr Herchcovitch, jehož „Melissy“ jsou nejoblíbenější po celém světe či v neposlední řadě populární návrhářka Vivienne Westwood.

Na nákupy se stylem

Víte, kdy se obyčejná nákupní taška nebo kuchyňská chňapka stává atraktivním módním doplňkem? Tehdy, když je originální a má styl. Značka Built, jejímž cílem je nabídnout jednoduchý a ničím nezatížený design, přináší na český trh originální designové tašky a kuchyňské chňapky. Právě díky svému charakteristickému a unikátnímu designu byl výrobce tašek Built - společnost Built NY – v roce 2004 a 2005 oceněna zlatou medailí v Business Week´s Industrial Design Excellence Awards (IDEA) za tašku na víno – Two Bottle Wine Tote a tašku Lunch Tote.

Za vším přitom stojí, jak to často bývá v případě úspěšných společností, jednoduchý nápad. Značka BUILT začala s taškou pro 2 lahve vína. Použila nečekaný materiál – neopren – a design tašky. Výsledek mimořádně zaujal zákazníky. Od tohoto momentu se Built NY začala soustředit na produkty, které splňují požadavky každodenního života. Built věří, že tvar je stejně důležitý jako účel tašky, podobně jako barevné vzory jednotlivých kolekcí, které vzájemně ladí. Produkty značky BUILT jsou trvanlivé, chrání a pomáhají přepravovat různé věci. Po použití se jednoduše vrátí do původního tvaru a při uskladnění nezabírají místo. Jsou vyrobené z extra hrubého neoprenu, ale nepůsobí objemně. Navíc jsou barevné, izolují, ochraňují předměty v nich umístěné a dají se prát v pračce. Určitě budete patřit k těm, kteří si tuto značku zamilují.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud