Svobodová, Rolins a Kostková se prezentovaly jako prodavačky

Svobodová, Rolins a Kostková se prezentovaly jako prodavačky

Že by rekvalifikace nebo jedna z netradičních legrácek? Podobné otázky si pokládali návštěvníci drogerie a parfumerie Rossmann v pražské Galerii Myšák, kde se prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová, zpěvačka Dara Rolins a herečka a moderátorka Tereza Kostková představily jako prodavačky.

zleva: Tereza Kostková, Dara Rolins a Vendula Svobodová

"Ani jedno ani druhé není správně, ale přišly jsme podpořit akci Pět milionů pro dětský úsměv. Ten, kdo si zakoupí výrobek označený speciálním logem, pomůže dobré věci. Výtěžek půjde na konkrétní projekty nadací Kapka naděje a Naše dítě," vysvětlila Korzu Kostková.

A hned spěchala za kolegyněmi nabízet kupujícím zboží. A dařilo se jí to vcelku dobře. Tereza s krabicí dětské pochoutky Brumlík nenechala žádného kolemjdoucího v klidu.

zleva: Dara Rolins, Tereza Kostková a Vendula Svobodová

O něco méně to šlo Daře Rolins. "Musím být sugestivnější, a když to tolik nepůjde, koupím si alespoň něco sama," svěřila se zpěvačka.

Nakonec to šlo a také od Dary si návštěvníci obchodu brali doporučení a hojně si pořizovali charitativní výrobek. Nakonec ani ona neodolala a u pokladny se v závěru akce přihlásila s balíkem plenek. "Ty se hodí vždycky," okomentovala nákup a položila nákup ke kase. Tam už netrpělivě poposedávala Vendula Svobodová a zručně obchod s kolegyní vyřídila.

Vendula Svobodová

"Každá koruna je pro děti dobrá. Za získané finanční prostředky chceme zakoupit velice důležité lékařské zařízení, které pomůže velkému množství malých pacientů," informovala nakupující i postávající návštěvníky obchodu prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová. A pak už se nenechala ve své práci pokladní ničím vyrušovat.

Doporučujeme

Články odjinud