Svůdné pondělí

Svůdné pondělí

Začněte týden s okouzlujícím vzhledem ve svůdném stylu. Intenzivní odstíny zdůrazní vaši osobnost a nechají vyniknout vaši ženskost na plno. Přední vizážisté společnosti Oriflame vám poradí, jak změnit svůj každodenní vzhled za jedinečný Oriflame look.

První z pětice stylů líčení nese příznačné jméno Svůdná. Tento vzhled se skvěle hodí na formální večírek i romantickou večeři ve dvou. Zapomeňte na přirozený vzhled a zaměňte nudnou béžovou za intenzivní odstíny hnědé a červené, které pod světly lamp rozehrají sexy hru plnou svádění a smyslnosti.

Jistě jste několikrát slyšela pravidlo, že silně nalíčené oči nelze kombinovat s intenzivně zvýrazněnými rty. Svůdný vzhled od Oriflame jasně dokazuje, že i toto pravidlo má své výjimky. Decentnost rozhodně necharakterizuje tento vzhled, kouřové oči a tmavě rudé rty společně báječně zkrášlují tvář a zvýrazňují její rysy a jedinečnost.

Základem svůdného vzhledu je dokonalá pleť bez jediné chybičky. Na očištěnou, tonizovanou a hydratovanou tvář naneste tenkou vrstvu hydratačního podkladového krému Aquasurge v pleti stejném odstínu. Na kruhy pod očima použijte Oční korektor, jehož speciální složení zakryje tmavé stíny a jemné linky díky částečkám rozptylujícím světlo. Celý obličej zafixujte jemným popraškem Sypkého pudru.

Oči Líčení očí začněte očními stíny Intense Duo – Walnut Pearls. Světlejší odstín naneste přiloženým pěnovým aplikátorem na celé víčko až těsně pod obočí. Třpytivým hnědým stínem zvýrazněte tvar celého oka a vrstvu naneste i na pohyblivou část víčka. Pro větší intenzitu pohledu orámujte oko černou linkou pomocí Oční linky Intense. Řasy skvěle prodlouží a vytvaruje řasenka Stretch & Curl. Ještě před jejím nanesením natočte řasy s pomocí kleštiček či kulmy na řasy. Speciální kartáček nalíčí a oddělí každou řasu zvlášť, aniž by je slepil. Speciální multi-polymery zafixují řasy na dlouhou dobu.

Rty a nehty

Soutěž je již uzavřena. vyhrává: pesoska

Doporučujeme

Články odjinud