Svůdné rty

Svůdné rty

Krásné, plné rty jsou devízou každé ženy. A i když vám je příroda do vínku nedala, nejmodernější kosmetika si s tím umí dokonale poradit. Nejnovější lesky a rtěnky dodají rtům nekonečný třpyt, plnost, perfektní odstín a zároveň výživu a ochranu před okolními vlivy.

Na trhu naleznete nepřeberné množství líčidel na rty. Jak si zvolit to správné? Především se nespokojte jen tak s něčím, investice do kvalitních produktů se vám rozhodně vyplatí. Vedle správné barvy hleďte na texturu a v neposlední řadě na bezpeční obal. Kdo by stál o barvu v kabelce?!

Vybrali jsme pro vás trojici nejžhavějších novinek, které byste si rozhodně neměla nechat ujít.

Nekonečný lesk

Dokonalý vzhled je devizou každé ženy - nejen filmové hvězdy. Salma Hayek, hollywoodská hvězda první velikosti, by nám toto tvrzení zajisté potvrdila. Dokonalou image filmové divy získáte snadno, musíte však znát tajemství – dokonalé pomocníky.

Žhavou novinku oblíbené kosmetiky Avon představuje nový lesk na rty Shine Supreme, jehož základem je nová technologie se samoobnovujícím efektem. Jediné přetření aplikátorem dodává rtům okouzlující zářivost a dojem perfektně vypracovaného laku. Rty tím získají plný svůdný tvar a vy vzhled filmové divy. Skvělá zpráva na závěr – lesk Shine Supreme vydrží neporušený až 5 hodin!

Z osmi okouzlujících odstínů si jistě vyberete i vy. Nám se, stejně jako Salmě Hayek, nejvíce zamlouvá Juicy Raspberry. Shine Supreme od Avonu se prodává za stálou cenu 249 korun, v akcích jej můžete koupit i výrazně levněji.

Dokonalá rtěnka

Stále se najde dost žen, jež nevěří, že by bylo možné docílit jednou rtěnkou jak krásnou barvu, tak i dokonalý vzhled, který navíc vydrží na rtech déle, než pár minut. Už tolikrát jste se setkala s tím, že se vaše rtěnka rozmazala, nedala se nanést rovnoměrně či se rozpíjela. A vrcholem bylo, pokud rtěnka popraskala či se drolila nebo zanechávala neestetické stopy barvy na zubech.

S tím vším je od nynějška konec, přichází totiž dokonalá rtěnka od Max Factor Colour Perfection. Spojuje v sobě vše, co si jen od rtěnky můžete přát. Díky důmyslné gelové struktuře se snadno nanáší a dokonale přizpůsobuje povrchu rtů a pomáhá je udržet hebké a barva zůstává za každých okolností rovnoměrná. Colour Perfection navíc obsahuje velejemné pigmenty a látky na bázi kondicionérů.

Na výběr máte z 12 zářivých odstínů v červené, růžové a hnědé barvě. Doporučujeme odstíny 913 Mica a 905 Truffle. Colour Perfection pořídíte za 279 korun.

Moře barev

Síť parfumérií Sephora si oblíbily milióny žen na celém světě, svou nabídkou vůní, líčidel a kosmetických produktů je prostě nepřekonatelná. Elegantní černo-bílé logo nepatří však pouze populárním obchodům ale také kosmetické řadě nesoucí stejné jméno. Zkrášlovací výrobky Sephora se chlubí nepřeberným množstvím odstínů, textur, vysokou kvalitou a velmi příznivou cenou. Není proto divu, že ve Francii patří každá druhá prodaná rtěnka právě značce Sephora.

Nejoblíbenější produkt dekorativní kosmetiky prošel zdokonalovacím procesem a výsledkem je zcela nová řada rtěnek ve čtyřech základních provedeních, lišících se texturou. Saténový vzhled docílíte linií s jemnými třpytivými odlesky. Příznivkyně glamour vzhledu sáhnou po rtěnkách s lesklým efektem, zatímco rafinovanou eleganci dodá rtům řada s krémovou texturou. A v neposlední řadě jsou zde kovové odlesky pro sexy, ultramoderní look.

Elegantní černý obal s praktickou průsvitnou částí pro snazší orientaci mezi jednotlivými odstíny se stane tajnou zbraní vaší kabelky. Zaujaly nás odstíny 94 – Classic Red, 61 – Milky Pink a 26 – Soft Champagne Bronze. Rtěnky Sephora koupíte za 212 korun.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud