Svůdné rty

13 komentářů

kodiačka
29. listopadu • 20:54

rtěnka zásadně v barvě tmavě rudé nebo silně hnedé!!!!!!!!!!!!!z růžové se mi chce blejt,oranžová je nevýrazná a mdlá,světle červená je pro prostitutky a fialová je jak huba vod borůvek!!!!!!!!!a světle hnědá nebo bronzová mi neslu ší!!!!!!! a jak jste na tom s farbama vy???

Janka5
23. listopadu • 11:05

Mam ten lesk od Avonu. Ked si ho nanesiem na rty tak mam pocit ako keby som tam naniesla lepidlo. Na druhej strane vydrzi dlho a farba je nadherna.

Horáčková
26. října • 20:04

je hezká ale nekoupila bich si ji.

Johnová
2. října • 17:18

zkoušela jsem, je to velmi kvalitní, dlouho drží

Lukys
30. srpna • 18:42

Barvičky jsou pěkné, cena je akčních 159,- koupit můžete na http://avoneobchod.vltava2000.cz zkuste i novou řasenku extrazvýrazní řasy až 6x.

Jana
30. srpna • 15:18

A jé, tak stačí jen:
http://www.fann.cz/parfem.net/
Tam už to dohledáš, je tam víc značek :o)

Milus
30. srpna • 13:16

A na kterých stránkách nakupuješ tu Max Factor?

Jana
24. srpna • 11:08

Max Factor je skvělá značka, nakupuju na internetu, mám make-up (ten nestíratelný), pudr a dvě řasenky, všechno je naprosto skvělé. Voděodolnou řasenku mám vyzkoušenou přímo v dešťovém mraku na horách a držela celý den!

monimat
22. srpna • 11:41

zapomněla jsem mail z.l.a.t.k.a@seznam.cz

monimat
22. srpna • 11:41

Barvy jsou pěkné, a vydrží, napište, jsem AL zašlu

Sephira
19. srpna • 16:39

Salma Hayek je vážně překrásná...Jinak souhlasím s Xenií, že MaxFactor je vážně dobrá značka - používám make up a řasenku, co má 2000 kalorií. Spíš než rtěnky ale nosím lehké lesky, takže asi vyzkouším ten zázrak od Avonu a uvidím, jak s ním budu spokojená.

Ivo
17. srpna • 19:31

Když se k této rtěnce přidá lak na nehty stejné barvy, pak je z mladé slečny princezna. Mně se to líbí moc. Hned mám lepší den a je mi fajn.

Xenia2
17. srpna • 18:17

maluju se podobnou barvou jako modelka na fotce.Můžu vám upřímně říct,že jsem vyzkoušela všechno.Navíc mam koníčka u kterýho se mi nesmí rtěnka mazat (pro rejpaly - neni to koníček jakýho myslíte :-).
Můžu vám říct,že jediný co drží stoprocentně, je lipfinity od Max Factoru. A ještě bacha na to, kupujte zásadně tu první verzi,co má zlatej konec.Ty nový,pro "denní nošení", nejsou blbý a ideální pro holky, co s touhle rtěnkou začínají - ta rtěnka totiž vyžaduje obzvlášt u tmavších barev dokonalé nalíčení a zručnost. Ale pak drží. No a ta se stříbrnym koncem se za pár hodin ojí. S tou ze zlatym můžete dělat FAKT COKOLIV. jediný co dělat nesmíte je jíst něco co má v sobě olej - olejem se to totiž jenom dá smýt.Jinak to postupně "ojíte" i za dva dny.
Ale vadí mě na MF to, že mají takový myšovitý barvičky. Ještě tip, kupte si to přes oficiální stránky Max Factoru a ušetříte dost peněz, mají tam e-obchod. Seženete to tak kolem 260 - 280 korun,což v obchodě je i někde za 420. Lepší barvičky má její kopie, od Rimmela.I cenu - stojí v krámu necelý dvě stovky. Ale - ačkoliv "fakt drží", drží ještě blbějci než ta blbější verze od Max Factora.
Takže moje rada pro holky co chtěj rtěnku co se leskne a fakt drží - vražte prachy do max factorky ze zlatym koncem.
:-) Stejně úžasnej je i jejich několik let starej výrobek - makeup. Stojí kolem 460 korun a taky se ani nehne,takže s touhle kosmetikou zvládnete i to nejbujnější rande!!
Jo a nemam s MF nic společnýho, akorát chodim často na dámu a tenhle článek mě zaujal svejma kravinama, který se v něm píšou.Neni to nic jinýho než splácnutý píárko z více sajtů.Fuj.
"Saténový vzhled docílíte linií s jemnými třpytivými odlesky. " je navíc pěkná kravina, protože saténový vzhled rovná se matný vzhled a ne jemné třpytivé odlesky. Na ty navíc bacha - například od Miss sporty se mi jednou ta částsečka dostala do pusy a nemít po ruce vodu,tak jsem se snad udusila,protože ta mikročástice mi vyvolala nějakou příšernou aleriii.Rtěnka se totiž zkazila - asi po čtyrech měsících. Ty značkový můžete mítdoma třeba pět let a prdlajs se jim stane.
Pá všem

Doporučujeme

Články odjinud