Švýcarští lidovci bojují proti imigraci muslimů holými prdelkami

Švýcarští lidovci bojují proti imigraci muslimů holými prdelkami

Švýcarská strana lidová varuje před nekontrolovanou imigrací muslimů do země. Podle představitelů této pravicové strany totiž hrozí, že zemi za dvacet let budou ovládat islamisté.

A proto ve Švýcarsku v rámci předvolební kampaně nechala tato strana rozmístit kontroverzní billboardy. Je na nich čtveřice nahých dívek v Curyšském jezeře s datem 2010.

Jiné zobrazují fotografii obézních muslimek středního věku koupající se v šatech. A tento typ výjevu doplňuje nápis Curyšské jezero v roce 2030.

První snímek představuje krásné štíhlé dívky, stojí vedle sebe nad kolena ve vodě, drží se za ruce a ukazují fotografovi zadek. Čistá voda a mladé vnadné dívky pak poukazují na to, jak to vypadá v Curyšském jezeře v roce 2010. Druhý z obrázků prezentuje skupinu obézních žen středního věku v muslimských šatech, které se koupou v nepříliš čisté vodě. A u nich je nápis Curyšské jezero 2030.

Billboardy v zemi vyvolali bouřlivou debatu a kritiku s tím, že se jedná o rasismus. Ovšem vedení strany odmítá billboardy stáhnout a stojí si za svým.

„Vůbec nevím, o čem všechen ten povyk je. Voliči se mohou sami rozhodnout. Myslím, že ti, kteří to kritizují, vůbec nevědí, o čem mluví,“ uvedl mluvčí strany Jean-Pierre Gallati.

ČTĚTE TAKÉ: Vypasované sako - základ šatníku!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud