Swingers party – a co nás tam vlastně čeká?

13 komentářů

Anonymizovaný
18. června • 18:41

Ja jednou prisel se svou novou partnerkou, potkal tam bejvalku s novym partnerem a dli jsme si ctyrku na usmireni. Jen v tom ted mame bordel...

Anonymizovaný
18. června • 17:41

Zažil jsem do rozvodu sex jen s ženou a jednou slečnou, po něm v průběhu 7 let s dalšími 4, vždy šlo o vztah, i když v posledních dvou případech byl krátkodobý. Neumím si představit, že bych šel do rizika, např při orálním sexu s ženou, u které bych si o jejím zdravotním stavu nebyl 100% jistý. Sice mě to láká, ale raději si počkám na lásku, se kterou si své touhy splním milováním, nejen sexem s gumou. To už raději masturbace u porna nebo umělou vagínu, když už jde jen o ten sex.

Anonymizovaný
18. června • 9:05

Se... Co? Léta neznam :D :D

Anonymizovaný
18. června • 8:26

Swingers je především o toleranci a sdílení. Ne nutně sdílení partnerů, nýbrž zážitků, atmosféry, a krásných okamžiků. - tohle platí pořád, tak, jak jsem to psala před těmi 6 roky.

Anonymizovaný
18. června • 8:23

K tomuto 6 let starému recyklovanému článku bych podotkla, že se časy změnily. Nyní již neplatí, že na swingers mohou muži jen v páru. Většina swingers klubů dnes umožňuje vstup samotným mužům. Za určitých podmínek. Bohužel je to spíše ke škodě věci. Vznikly tím nové jevy jako "orloj" nebo "vláček", které se dříve nevyskytovaly, a atmosféra na party je nyní dosti křehká - stačí málo, aby se myšlenka swingers rozplynula a dělo se něco úplně jiného. Někomu to vyhovuje, někomu méně, a tak dochází k renesanci malých soukromých swingers setkání, kde jsou jen páry, nebo muži těmito páry pozvaní, a není to otevřeno veřejnosti, jde o předem domluvené soukromé akce. To už tak přináší život, že se věci mění. Tím nechci nikoho odrazovat, naopak, stále platí ve všech klubech klubová pravidla, a stále se tam dá zažít mnoho zajímavého, a za chvíli začne léto, čas odpočinku, relaxace a objevování nových věcí, tak proč to nespojit a nezkusit zajít na swingers. Je to naprosto nezávazné, a když se tam budete jen dívat, nikdo nebude nic namítat. Není povinné se aktivně účastnit, když člověk nechce.

dannn68
8. června • 13:39

Chodíme na swingers asi 20 let. Článek velmi přesně popisuje realitu. Existuje úzká korelace mezi vzděláním a swingers, jsou tam výhradně vysokoškolsky vzdělaní lidé. Swingers není nic pro žárlivé primitivy nebo lidi omezené, kteří nemají toleranci, nic pro lidi majetnické, nic pro hlupáky. Klidně to jendou zkuste, nikdo vás obtěžovat nebude, můžete si dát kafe, trochu se porozhlédnout a zase odejít. Nebo můžete zůstat až do rána a mít víc sexu než za celý předchozí život. Překvapivě je to úžasná osvobozující zkušenost hlavně pro ženy. Mužům se nevěra v naší společnosti promíjí, ale ženám ne. Když jsou nevěrné, tak většinou tajně a nikde se s tím nechlubí. Když mohou mít sex veřejně s někým jiným, úžasně jim stoupne sebevědomí. A partnera potom milují mnohem víc za to, že jim to dovolil. Ale jistě - není to pro každého. Každá žena by to měla aspoň jednou zkusit - většina se pak vrací roky a roky.

frakira
3. září • 12:26

Elynor: navzdory tomu, ze jsem na swingers party nikdy nebyla a pravdepodobne ani nikdy nebudu (jelikoz manzel v tomto smeru me nazory nesdili), mluvis mi z duse - presne tak to vidim ja a nazor, ze "laska tech, kteri to nevidi stejne jako ja, urcite neni opravdova" mi pripada.. no, minimalne zvlastni.

Elynor
1. září • 12:20

Na swingers akce chodí právě často manželské páry. Právě proto, že na swingers je třeba přijít v páru, musí člověk svobodný či rozvedený věnovat nějaký čas a úsilí tomu, najít někoho, kdo by tam s ním chodil. Takže napsat, že se "nechtějí zdržovat", není přesné. Naopak i z této diskuze je znát, že nalézt partnera na swingers může být o dost složitější než najít si někoho prostě na sex :-) Stejně tak není pravda, že se dva lidé nemohou mít rádi, pokud se mohou dívat na to, jak se partner mazlí či souloží s někým třetím. Právě proto, že se rádi mají, tak mu to přejí, a mají z toho radost. Jestliže vidím, že partner je spokojený a šťastný, užívá si, relaxuje, tak mám radost a těší mě to. Pochopitelně je třeba, aby tyto pocity byly oboustranné. Proto také většina klubů uvádí na svých stránkách, že návštěvu je nutno dobře zvážit a domluvit se s partnerem, protože je velmi nepříjemné, když pak jsou ostatní hosté svědky, nebo i účastníky nějakého nedorozumění. Ano, swingers skutečně není pro všechny. Zejména pak ne pro lidi majetnické a žárlivé. Swingers je především o toleranci a sdílení. Ne nutně sdílení partnerů, nýbrž zážitků, atmosféry, a krásných okamžiků.

dasapotuckova
31. srpna • 23:41

Navštevujem swingers pravidelně a dobře se bavíme. Není to vždy spojeno s výměnou partnerů apod.

šiška
30. srpna • 16:49

Za mě tedy NE! Sex a nahota mi přijde příliš osobní věc. Vůbec si neumím představit, aby můj partner souložil s jinou a já to viděla. Tací lidé se rozhodně nemohou mít vzájemně rádi. A když, tak to není pravá láska a úcta jeden k druhému! Toto zařízení je pro svobodné, rozvedené kteří nemají čas a nechtějí se tím zdržovat, najít si protějšek na sex. Ale to je můj názor, ať si každý dělá co chce, já dávám přednost milování z lásky, milování pro mě není chtíč.

Elynor
29. srpna • 15:52

Celkem rozumný článek, kde se nepíšou prakticky žádné bludy, chválím. Všechny tuzemské kluby mají své internetové stránky, kde je možno si přečíst pravidla, prohlédnout fotogalerii, aby člověk věděl, do čeho jde, a bývají tam i odpovědi na často kladené otázky. Jenom bych dodala, že v klubech se nesmí ani fotografovat, ani natáčet, takže se nikdo nemusí bát, že by se jeho fotky, nebo video objevilo někde na netu. Doporučuje se přijít třeba s někým, kdo je pravidelným návštěvníkem a v dotyčném klubu to zná, ale není to nutné. Swingeři jsou docela přátelská komunita a nemají problém přivítat mezi sebou nové páry. No a vůbec není nutno mít sex s někým třetím - jsou páry, které pouze využívají možností a prostředí, které jim klub nabízí, a zůstávají celý večer jen spolu. Na ostatní se buď jen dívají, nebo ani to ne. Všechno je naprosto dobrovolné a pokud se kdokoli rozhodne ve swingers klubu sedět u baru a jenom si třeba povídat, nikdo mu to nebude mít za zlé. Ani svlékání se není povinné. Jak je v článku psáno, někteří chodí nazí, někdo v ručníku či prostěradle, a někdo v erotickém prádle - v těch prostorách klubu, které jsou k tomu vyhrazeny. V baru zůstávají návštěvníci oblečení. Obvyklé je, že pár, který je v klubu nový, je proveden všemi prostorami, obsluha mu všechno vysvětlí, a poté se může rozhodnout, zda zůstane, nebo odejde. Kluby jsou soukromé, takže kdyby se stalo, že se někdo chová nevhodně, bude vykázán a víckrát už nebude mít přístup. Ale to se téměř nestává, překvapivě méně často než se to může přihodit třeba v klasické vinárně.

Anonymní
15. března • 21:23

@Elynor: Elynor vy prostě musíte něco napsat pod každý článek že?😁
Vaše komentáře miluju, máme stejné názory.

kuhu
29. srpna • 8:47

Nejsem puritán,sex je pro mě příjemná a nezbytná součást života a vztahu ..Nicméně vím že bych nesnesla pohled na mého partnera při sexu s jinou ženou..Nejsem chorobně žárlivá,ale žárím ve zdravé míře asi jako každý z nás...Nevěřím že je moc lidí kterým je to jedno..pokud člověka vedle sebe má rád..Zrovan tak si myslím že můj přítel by nesnesl naopak pohled na mě a jiného chlapa...Neodsuzuju to--pakliže se to líbí oběma..Jak tvrdí odborníci...co není v sexu zakázáno je dovoleno..Pro mě by to ale nebylo.:-)

Doporučujeme

Články odjinud