Sylva chce být statkářka, ale obě ruce má levé FTV Prima

Sylva chce být statkářka, ale obě ruce má levé FTV Prima

Kratinová řeší problém s dospívající dcerou FTV Prima
Ta chce vyrazit do města do kina FTV Prima
Jenže máma jí to nechce dovolit FTV Prima
Jana se bouří a staví si hlavu FTV Prima
8
Fotogalerie

Sylva přitvrdí vůči Týně, chce jí dostat ze statku. Jenže se přitom takhle znemožní

Celou dobu chtěla Sylva co nejdřív vypadnout ze statku a dostat se do města, poté, co dohodli se Štěpánem svatbu, chce naopak vyštípat Týnu a sama statek převzít. Jenže to musí začít pracovat. Práce a Sylva, to ale nejde dohromady. Co se jí stane? A co dalšího čeká obyvatele Slunečné tento týden?

Boj o statek

O statek dál zuří boj. Jenže zatímco prvně to byla Sylva, která ho chtěla prodat, a Týna ho zuby nehty bránila, teď chce Sylva dostat svou sestru ze statku. Sylva odmítá podepsat žádost o úvěr, takže Týna s Júlií nemají jak Sylvu vyplatit. To ale znamená, že Sylva musí začít pracovat. Týna píše seznam a rozděluje práci. A Sylva si prochází očistcem. To, že jí kozy smrdí, jsme mohli čekat, ona ale nezvládá ani práci na place v hospodě. Nestíhá nosit pivo, nezvládá spočítat útratu, na všechny je protivná. A hosté si ji vychutnávají a dávají jí to sežrat. 

Pokračování 2 / 5

Sylva dělá další naschvály

Sylva svoji nešikovnost doplňuje dalšími naschvály, které statek poškozují. Odmítne podepsat souhlas s kácením stromů napadených kůrovcem, a když má vyrábět sýry v sýrárně, schválně je nedá do studena, takže se zkazí. Chlubí se tím Lídě, ta ji ale sprdne, že přece nemohou nechat statek zkracovat. 

Pokračování 3 / 5

Janek se asi zbláznil

Proč se rozhodl přijít úplně o všechno? Janek ztratil přístup k firemním penězům, ale pořád měl auto a byt. A na ty si třeba mohl vzít úvěr a rozjet nové podnikání. Jenže auto shořelo. A když za ním přijde Denisa s návrhem, že by se k sobě mohli vrátit, daruje jí svůj byt, aby se jí definitivně zbavil. Chápete to? Roman dál jde proti Jankovi, naštěstí prozíravost Hany jim zachrání alespoň kanceláře. Janek dál usiluje o Týnu, ta je ale pěkně nepřístupná. Podaří se mu k ní zase přiblížit?

Pokračování 4 / 5

Puberťáci chtějí do města

Slunečná je malá vesnice, a tak není divu, že pro teenagery je město magnetem. Jana, dcera Kratinové chce do kina do města, když jí to máma nedovolí, prostě zmizí. Vše vyřeší Tom, který má zase problém s Plesníkovou. Sežene pojízdné kino a udělá v hospodě promítání. Všichni jsou nadšení. 

Pokračování 5 / 5

Nová krev

Franta přepsal lihovar na Štěpána a ten chce dělat věci jinak a po svém. Táta se synem se začnou hádat kvůli drahým etiketám na prémiový alkohol, Frantovi to přijde jako zbytečné utrácení. Štěpán ale s prodejem uspěje a Franta se najednou cítí starý a zbytečný. Jako by mu najednou ujížděl vlak. 

Doporučujeme

Články odjinud