Sylvie (32): Spím s manželem své nejlepší kamarádky

8 komentářů

Elynor
21. října • 17:52

No a představit si, co bude dál? To je jednoduché, přijde se na to, bude kravál, skončí jedno dlouholeté přátelství a budou dva rozvody. To je takový nejpravděpodobnější scénář. Samozřejmě by z toho šlo udělat 1017 dílů telenovely, kdyby to dostal do ruky někdo s invencí scénáristy seriálů, ale to by to museli hrát herci :-)) v praxi to bývá takové plošší.

Elynor
21. října • 17:46

Dasa52: však oni s nimi spí, tohle je navíc :-))

sharonka
21. října • 13:41

To je otřesný příběh. Jak z telenovely. Všechno perfektní,ale pak najednou někde na mejdanu se vyspí s jiným a oba bez sebe nemůžou být. To je kravina. Je to jen o sexu. Přestane je to časem bavit a bude po tzv.lásce.

Dasa63
20. října • 22:13

jasně, dvě skvěle fungující manželství, kde kámen š... cihlu :-D když jim ty vztahy tak báječně fungují, tak proč nespí s manželem/manželkou?

ok2
20. října • 9:38

Paní by prospělo ,aby dostala pěknou nakládačku, jen tak by se vzpamatovala a nebourala tak dětem rodinu jen kvůli jinému sexu!!!!!! To není láska, ale lehkovážnost a promiskuitnost zúčastněných...

ruzickaa
19. října • 12:41

Asi Pani manželství zevšednělo a už to není takový vzrůšo jak kdysi zato nevěra je vzrušení nové vzrušení a co až opadne i tohle vzrušení ......................z něvěry .............

farah.farah
19. října • 11:32

bože můj, je to láska žádný rozmar a manželství rozbíjet nechceme protože nám výborně fungují................ehm.........jo...a teď tu o karkuce. Sorry ale oboje být může pravda jen ztěží..........nevěřím tomu že tady je láska a zárověň manželství perfektně funguje. Nechci tvrdit co z toho je lež, ale jako pravděpodbné se mi zdá, že prostě časem jako všude jinde přišla jistá manželská únva zevšednění a rutina, funkční milá rutna....do které najednou vpadl vzrušující neočekávaný závan nevěry, ve které byla živost a animálnost která se z anželství vytratila, ale která by po čase odešla s největší pravděpodobností i z tohoto vztahu, což si paní zatím neuvědomuje. V manželství jí něco chybí a našla si relativně bezpečný zdroj kde to dostat místo aby to řešila v tom manželství.......to je podle mne celé.

Mata69
19. října • 7:30

Všechno zalité slunce a dokonalé a po jednom divokém sexu v trávě zjistili, že se vlastně strašně milují a je to láska největší na světě! Rosamunde Pilcher by sem mohla chodit na náměty.

Doporučujeme

Články odjinud