Syn Meghan Markle a prince Harryho je Býk. Co ho čeká podle horoskopu?

Syn Meghan Markle a prince Harryho je Býk. Co ho čeká podle horoskopu?

Královské miminko, syn prince Harryho a Meghan Markle se narodil téměř uprostřed znamení Býka, 6. května 2019 v ranních hodinách. Býk je také jeho babička Královna Alžběta a bratranec a sestřenice princezna Charlotte a princ Louis. Co mu daly hvězdy do vínku?

Vládne mu Venuše

Zatím toho o nejnovějším přírůstku do britské královské rodiny moc nevíme, jen to, že se syn prince Harryho a Meghan Markle narodil dne 6. května 2019 v ranních hodinách v 5:26 a váží téměř 3,3 kg. Netušíme, jak se bude jmenovat ani jak bude vypadat. Ale víme, že je to Býk! A to ryzí, ne na přechodu s Beranem nebo Blíženci. Navíc má Býka i v ascendentu. Jeho hlavní planetou je Venuše.

Býci, jak známo, mají silnou vůli, pro malého prince to díky jeho ascendentu platí dvojnásobně. Podle hvězd tak bude mít extrémně pevnou vůli, bude cílevědomý až soutěživý, bude velmi živý a rád sportovat. Možná se jednou bude věnovat pólu stejně jako jeho táta?

Ocení dobré věci

Malý princ nezapře svůj původ, bude zřejmě oceňovat luxusní věci, prostě to bude urozenec každým coulem, bude pravděpodobně milovat umění, dobré jídlo a hudbu. I když bude toužit po luxusních věcech, v jeho srdci bude místo i pro soucit a charitu. Zřejmě se najde v komunikaci s veřejností stejně jako jeho maminka Meghan Markle. Býk je zemské znamení a jeho zrozenci jsou praktičtí a drží se při zemi, to bude mít zase společné se svým tátou princem Harrry, který je narozený v zemském znamení Panny. Ostatně po svých rodičích zdědí mnohé – ti jeho srší humorem, permanentně se usmívají a mají velké srdce.

Zároveň bude asi bojovat proti tradicím a je dost možné, že bude pracovat na změně tradičního pojetí monarchie. A jednoho dne se dost pravděpodobně podle hvězd začne bouřit proti svému otci. To je ale na druhou stranu v pubertě naprosto normální, to dělají všechny děti. Zatímco dcery se vymezují vůči matkám, synové vůči otcům.

Královna Alžběta je také Býk

Je zajímavé, že v královské rodině je tolik zrozenců Býka – jsou jimi i Královna Alžběta a bratranec, princ Louis, a sestřenice, princezna Charlotte. Ostatně Býci jsou v plnění královské zodpovědnosti úplně nejlepší, protože si dopřejí dostatečně dlouhou dobu na rozhodování, a když už se rozhodnou, tak pak už si stojí za svým.

Doporučujeme

Články odjinud