Synek Liz Hurleyové děsí paparazzie

Synek Liz Hurleyové děsí paparazzie

Nového tělesného strážce, který dokáže spolehlivě zahnat na útěk i nejotrlejší fotografy má britská herečka, modelka a úspěšná podnikatelka Liz Hurleyová. Není jím nikdo jiný než její čtyřletý syn Damien Charles, který byl počat během jejího krátkého, leč bouřlivého vztahu s americkým producentem Stephenem Bingem.

"Je až chorobně posedlý touhou mě chránit," pochvaluje si herečka, kterou jsme mimo jiné mohli spatřit v hlavních ženských rolích ve snímcích Americký Casanova či Bouchači a bouchačky.

Sotva se totiž v jejím okolí objeví některý z paparazziů, propadne Damien nekontrolovanému záchvatu zuřivosti a začne srdceryvně vřískat. Ječet dokáže tak dlouho, dokud fotografující lovec senzací prostor nevyklidí.

"Absolutně je nesnáší, protože ví, že mě znervózňují," říká Liz. "Sice se mu snažím vysvětlit, aby si jich prostě nevšímal, moje slova však nebere na vědomí a hystericky dál kvílí "nechte maminku na pokoji"." Dodává, že má strach, že až bude Damien větší, pustí se do dotěrných reportérů po vzoru Justina Timberlaka a Johna Eltona pěstmi. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud