Ta nejpříjemnější cesta, jak se naučit cizím jazykům

6 komentářů

Lusyen
9. prosince • 19:08

zaujímavé spôsoby, diky za tipy! :) Tu sú tiež fajn stránky na učenie angličtiny pohodovým spôsobom http://www.domluvitse.cz/

roboas
28. listopadu • 13:36

Ahoj pre mna je cesta najmensieho odporu učenie s pomocou metody imitum od angličtiny-bez-biflovania.sk učia sa tam celé frázy v kontexte takže všetko dáva zmysel a ide to rýchlo.

martinaas
29. června • 23:41

nejpříjemnější cesta je určitě podle mně tyto jazyky studovat, ať už jako firemní jazykové kruzy tak jiné kurzy.

ALICIE
31. října • 0:37

Pro Mis:
Pokud studujes Francoustinu a anglictinu doporucuji navstivit Kanadu, kde je oficialnim jazykem anglictina i francoustina.
Prani hezkeho dne z Kanady zasila HC

Červenáček
30. října • 23:10

Nemíním vám kalit nadšení, pravda je opět (jako snad ve všem) trochu jinde. Rok strávíte ve škole a pryč jsou doby, kdy jste si v rámci studia mohli dělat téměř vše. Naše země nepatří mezi bezrizikové a projevuje se to i v kontrole imigr. úředníků vaší školní docházky. Chybíš a neučíš se (nejsi ve škole), šup domů. Žádnou práci na černo. Žádné velké cestování. Stojí to hodně peněz a výsledek není adekvátní, pokud opravdu nejedete jen studovat. Máte-li málo peněz, potom doporučuji Irsko s tamními komunitami postižených. Je to téměř vždy na rok, plat není, od rodiče (správce jedné rodiny - komunity) dostanete vše potřebné, jídlo a ubytování je zdarma. Je to země Čechy neoplývající, na rozdíl od Austrálie, opravdu není zbytí než mluvit domorodou řečí s domorodci. Takže vzhůru... na jazyky.

white
30. října • 7:23

Není to špatný nápad, ale poraďte, jak skoubit studium dvou jazyků (VŠ) - nerada bych kvůli jednomu zanedbávala druhý ...?

Doporučujeme

Články odjinud