Tajemství sametové pleti

Tajemství sametové pleti

Při svých neustálých kosmetických aktivitách jsem se měla možnost seznámit s naší špičkovou vizážistkou, mladou a sympatickou dívkou, která obdržela mistrovská ocenění nejen u nás, ale i v Evropě - Lenkou Košařovou. O čem si dvě ženské nejvíce povídají? O kosmetice.

Tajemství sametové pleti

Při svých neustálých kosmetických aktivitách jsem se měla možnost seznámit s naší špičkovou vizážistkou, mladou a sympatickou dívkou, která obdržela mistrovská ocenění nejen u nás, ale i v Evropě - Lenkou Košařovou. O čem si dvě ženské nejvíce povídají? O kosmetice. A tak přišla řeč na italskou firmu www.jean-klebert.com" target="_blank"> Jean Klébert, kterou tady v ČR zastupuje firma RaM Cosmetics, sídlící ve Statenicích u Prahy. Její ředitelkou je velmi milá p.PhDr.Eva Kolthofová.
Milé čtenářky "Dámy", přiznám se, že jsem vždycky fandila italským výrobkům. Obuv, oblečení má "šmrnc a glanc"! Ani kosmetika mne nezklamala!
Má dlouholetou tradici, založila ji v r.1954 p.Carla Sansoni a postupem času se stala prestižní kosmetikou. S touto kvalitní kosmetikou vás ošetří v kosmetickém salónu a zaškolená kosmetička vám doporučí výrobky pro domácí použití. Firma RaM Cosmetics spolupracuje s dermatoložkou Mudr. P.Kočvarovou, se kterou může kosmetička okamžitě konzultovat různé složitosti. Tím se zajišňuje vysoká kvalita služeb zákaznicím. A není divu, že s touto kosmetikou ošetřují přední kosmetické salóny.
Co všechno RaM Cosmetics od kosmetiky Jean Klébert dováží?
Přípravky na ošetření těla, pleti obličeje, ošetření rukou, přípravky na slunění i do solárií a dekorativní kosmetiku.
Léčebné řady k ošetření určitého typu pleti:

  1. řada Hidrocose je pro pleň trpící nadměrnou suchostí,
  2. řada Ecoline je exkluzivní řadou pro citlivou a alergickou pleň,
  3. řada Formula ošetří náročnou, stárnoucí pleň zralých žen
  4. řada Novader cíleně ošetřuje aknózní pleň,
  5. řada Iridium"mladé oči", pečuje o oční partie.

Sympatické je, že Jean Klébert má i řady výrobků k ošetření těla, tak si můžete v kosmetickém salónu zažít tzv.lázně v salónu, kdy pomocí zeštíhlujících přípravků získáte opět ztracený půvab vašeho těla (jedná se o zeštíhlení tukových polštářků, zpevnění prsou, zjemnění pokožky, boj s celulitidou).
V čem tedy tkví tajemství sametové pleti?
V kvalitních přípravcích, které značka Jean Klébert používá. Spousta výrobků je převážně koktejl aktivních látek s mimořádným účinkem v kombinaci s vitamíny. Jaká by to byla kosmetika, kdyby se nezabývala i dekorativní řadou!
Světoznámý vizážista Gil Cagné líčí s touto kosmetikou proslulé světové hvězdy! Vychází přitom ze zkušenosti, že také make-up byl ovlivněn rychlými změnami ve společnosti a ženy se cítí dezorientovány, neboň nevědí, který módní trend je pro ně optimální. Proto se Gil rád vrací do minulosti k věčnému zdroji své inspirace: k nedostupným hvězdám vzdáleným na stříbrném nebi a říká: "Věřím, že chceme-li si uchovat sny, nesmí být pro nás vše až příliš přístupné." Firma RaM Cosmetics sem do ČR dováží make-upy ( tekuté, polotekuté, krémové, kompaktní, transparentní), dále korektory, tvářenky, oční stíny v duo provedení, tužky na oči i obočí, ale i např.fixatér obočí, což jest dokonalý přípravek, který fixuje obočí, ale zároveň ho i zjemňuje a zvlhčuje. Mohu vřele doporučit!
Protože jsem i já odborně zaškolená firmou RaM Cosmetics, mohu tyto výrobky doporučit i přes kosmetickou poradnu a internetový obchod. I já jsem ve svém studiu začala ošetřovat s touto kosmetikou své klientky a mohu ji kosmetičkám vřele doporučit a ráda zprostředkuji s firmou RaM Cosmetics další podrobnosti. Čtenářkám Dámy doporučuji, aby začaly v záplavě různých značek hledat kvalitu, na vaší pleti se to určitě projeví!
Kontakt na firmu RaM Cosmetics, Statenice 224, 252 Praha-západ, tel.02/20972150, fax 02/20971968 e-mail: ram.cosmetics@atlas.cz

Autor: Kosmetická poradna

Doporučujeme

Články odjinud