Tajemství uhrančivého pohledu

Tajemství uhrančivého pohledu

Krásu svých očí můžete zvýraznit rafinovaným líčením. A od koho se tajemství dokonalého a sexy pohledu naučit lépe než od krásných hvězd, které úzkostlivě dbají na perfektní image.

Dobře zvolená barva očních stínů umocní přirozenou krásu pohledu, který se tak stane naprosto neodolatelným. Naučíte-li se správnou techniku a zkombinujete ji s vhodnými odstíny, bude hvězdou za každých okolností, v každou denní i noční dobu. Každá žena se chce líbit a tak neustále hledá dokonalý make-up, který nechá vyniknout přirozené kráse.

Stejně jsou na tom i slavné krásky, sice mají k dispozici přední odborníky, ale často se o svůj vzhled starají samy. Skvěle to vyřešila čtveřice Mila Jovovich, Penelope Cruz, Laetitia Casta a Aishwarya Rai. Nechaly si namíchat barevnou paletu přesně na míru. „Každá žena - podle barevného tónu své pokožky, vlasů či očí - se může snadno identifikovat s jednou z těchto hvězd a najít tak svůj osobní styl,“ vysvětluje James Kaliardos, umělecký maskér spolupracující se všemi jmenovanými celebritami.

Výsadu světových hvězd si však můžete dopřát i vy, stačí se nechat vézt barvou svých očí a pořídit si paletu ColorAppeal Trio Pro od L'Orealu. Balení obsahuje oční stíny a zvýrazňovač. 2 intenzivní pudry ozdobí oční víčka vysoce perleťovými odstíny, které harmonizují s barvou očí. Krémová formule v podobě zvýrazňovače se jednoduše aplikuje a rozzáří přirozenou barvu očí perleťovým leskem.

Tajemství profesionálního nalíčení však nezávisí jen na správně vybrané barvě, stejně důležitá je technika líčení. Color Appeal Trio obsahují nový aplikátor, přímo inspirovaný technikami profesionálních maskérů. Díky jeho trapézovému tvaru je snadné nakreslit linku tmavého stínu podél kořínků řas a zintenzivnit tak barvu očí.

Tipy profesionálních maskérů 1.Použijte tužku k nakreslení linky podél řas 2.Aplikujte nejtmavší stín přes linky 3.Potom naneste nejsvětlejší barvu, odstupňujte a stínujte ji směrem k obočí 4.Pro větší důraz vytvořte trochu tmavší stín na vnějším koutku oka. 5.Závěrečný dotek – lehce se zdůrazněte vnitřní a vnější koutek oka světlým odstínem.

Modré oči Sáhněte po stínech nesoucí podpis Mily Jovovich. „S ColorAppeal Trio Bleu září mé modré oči akvamarínovými odlesky,“ libuje si tato herečka a modelka.

Hnědé oči Dokonale vyvážený mix hnědých a béžových tónů se báječně hodí pro hnědé oči, které má Penelope Cruz. Ta si pochvaluje paletu Brun, které propůjčila svou tvář i podpis.

Zelené oči Herečka bollywoodských filmů Aishwarya Rai se chlubí jedním z nejkrásnějších pohledů na stříbrném plátně. I ten si jistě dopomohl k titulu Miss World. Krásná Indka ze uhrančivě zelenýma očima sází na mix béžovo-hnědo-šedých stínů ColorAppeal Trio Vert.

Modrošedé oči Topmodelka Laetitia Casta si zamilovala paletu Gris obsahující dva růžové stíny a jeden hnědošedý. Právě tento mix nejlépe zdůrazní její pohled. „Mé šedé oči získaly jemný perleťový lesk ... zářivý,“ pochvaluje si hvězda.

Doporučujeme

Články odjinud