Tajemství úspěchu Willa Smithe spočívá v sexu

Tajemství úspěchu Willa Smithe spočívá v sexu

Tajemství úspěchu manželství Willa Smithe (39), stejně tak jako kasovní úspěchy jeho filmů mají zřejmě společného jmenovatele.

"Hodně sexu," sdělil na pondělní premiéře filmu Hancock časopisu Pop Tarts. "Celou dobu, každý den. Prostě spousta sexu mě udržuje v kondici." Nicméně Will přiznává, že nebyl do své ženy Jady Pinkett Smithové blázen hned od začátku, kdy se spolu v polovině 90. let začali vídat.

"Byl jsem docela zvědavý na první noc, ale v té době jsem byl v takovém zvláštním mentálním rozpoložení," řekl. "Teprve po třech měsících, kdy jsme byli na návštěvě u její matky, mi to došlo. Podíval jsem se na ni a hned jsem věděl, že to je ono."

Jada řekla časopisu Pop Tarts, že ona, na druhou stranu, věděla hned, že Will je ten pravý a dodala, že věděla, i kdyby už to nemělo vyjít, že v každém případě si vybrala "dobrého otce pro své dítě." Ale když už je řeč o "druhých polovičkách", Jason Bateman (hrdina filmu Hancock) měl trochu potíže s rozhodováním, zda je jeho filmová manželka Charlize Theron nadaná v líbání či ne.

"Pořádnou pusu jsem dostal, to jo, nebyla nejlepší, ale i tak to bylo skvělý. Prostě jsem zavřel oči, zvládl jsem její dech i semknuté rty, proklestil se knírkem. No, knírek nečekáte - já nevím, jak ho schovávají," uvedl vtipálek Bateman a pak se rychle opravil: "Neberte mě vážně, v líbání je opravdu dobrá."

Doporučujeme

Články odjinud