Tak co vlastně na ty vrásky opravdu funguje?

30 komentářů

Remi.
4. června • 22:18

Nejlepší účinek na pleť má spánek...

plocha
28. června • 14:32

Všechno je to jenom komerční záležitost.Jako s těma hubnoucíma prostředkama.Bohužel je pořád hodně lidí kteří naletí a nepoučí se.Ti co to prodávájí bohatnou z hlouposti druhého.Ale je to samozřejmě každého věc čemu uvěří a na co naletí.Velkou roli hrají také rodové dispozice.Moje maminka žila do 87let a pleť měla nádhernou.Nic jiného nepoužívala jenom obyčejnou Niveu 1x denně ráno.

nikusa
11. srpna • 10:51

Bobino, kde se dá MIRRA sehnat a jaká je cenová relace?? Nevím, ale na netu mi vyjelo, že je to slovenská kosmetika a ne ruská.....

Lenki
2. prosince • 22:00

"Kyselina karboxylová"... Hm... Jenže karboxylové kyseliny jsou skupina, tak která karboxylová kyselina je v krému obsažena? (žeby mravenčí, akrylová, octová nebo snad šťavelová?) :)))
No nicméně viz Fagule...

LIBY
20. února • 15:15

TEN TEPRVA NABYDU

Mia
12. února • 16:40

Ja mam nejradeji Vichy a Niveu(tu tmavomodrou)Moje mamka ji pouzivala cely zivot a ma ve svych 56 krasnou plet skoro bez vrasek.

Marňas
2. prosince • 0:33

Co se týče krémů proti vráskám a stárnutí pleti, tak je jich celá řada a každý působí více či méně a naše pleň nemusí snášet to, co kamarádky. Může působit různé alergické reakce. Moje známá používá už přes měsíc Anew Pure O2 a je s ním maximálně spokojená, ba přímo nadšená. Já jsem si po 4 dny nanášela tento krém ze vzorečků, první 2 dny to celkem šlo, ale 3 den mi naskákaly červené skvrnky, které trošku svědily a potom se mi udělala nějaká vyrážka, která asi za hodinu zmizela, ale 4 den byla reakce tak prudká a překvapivá, že jsem ještě dva dny poté byla nateklá a samý červený flek. Plně souhlasím s Bábou Vševědkou, že základem v péči o pleň je hlavně jí každé ráno i večer pořádně očistit pleň. mlékem a poté dočistit tonikem a to dle daného typu pleti. Poté následuje dostatečná hydratace a ochrana přes den a po 25. roce na noc regenerace a výživa. Já jsem hledala celkem dost dlouho přes různé značky a mezi moje favority patřily Vichy a Yves Rocher, ale tím jak stárneme, tak se i pleň mění a to i pomocí našich vlastních hormonů. Nyní již nějaký pátek používám super kosmetiku (aspoň pro mne) zn. DERMAJETICS, která moji pleň čistí, tonizuje, velmi hydratuje, vyživuje a regeneruje. I manžel si všiml změny (a to už je co říct)k lepšímu. Tuto kosmetiku mohu vřele doporučit všem ženám po třicítce, poněvadž nabízí ucelenou řadu pro péči o pleň. Samozřejmě, že o pleň se musíme starat také i jiným způsobem: dodržovat pitný režim a zdravý způsob života (výživa vitamíny a hydratace i zevnitř), nekouřit či moc se nepohybovat v zakouřených místnostech ... atd. adt. To už jistě znáte a slyšely jste to snad tisíckrát. Mějte se všechny fajn a hlavně si z ničeho nedělejte mindráky jestliže není vaše pleň, tak se nevěšte, protože dobrá nálada a hezký úsměv dokáže jistě odvést pozornost od nějakých nedostatků! Nezapomeňte, že máme i jiné zbraně než jen mladá, zdravá a svěží pleň.

opuchlé oko
5. listopadu • 1:59

Avon? Ráda nakupuji z katalogů a nechala jsem se taky jednou nachytat. Nakoupila jsem toho rovnou víc, abych ušetřila čas. Noční kůru s retinolem, řasenku, rtěnku, sprchový gel...Noční kůru jsem nanášela velmi pečlivě a daleko od očí a ráno jsem vypadala jako ropucha. Rtěnku jsem vyhodila hned jak jsem ji otevřela, protože byla ohavná. Řasenku jsem vyzkoušela jednou a bylo to jako nejlevnější šmejd, který jsem používala někdy v 15 letech. Když jsem se namalovala, žádný "extreme volume" se nekonal - zato když jsem dvakrát mrkla, tak jsem se nestačila divit, jaký se ze mě stal najednou kominíček...

Myška
4. listopadu • 10:56

Co funguje na vrásky spolehlivě - žehlička...

Mili 4.11.2002
4. listopadu • 10:45

Muj nazor je ten. Je mi 51 let a cela leta neco shanim, abych vypadala dobre a bez vrasek. Mam velmi citlivou plet a vsechny - byt dostupne "drahe" znacky kremu delaly spise neplechu. Doporucuji - jemne vmasirovat oblicej tibetskym masaznim kremem EPAM 800 - na prirodni bazi a nebo cisty podzemnicovy olej od (fy Hadek). To uz kdysi predepisoval nejvetsi americky jasnovidec Cayce. Hodne stesti.

Bába vševědka
3. listopadu • 17:33

Tak specielně krém Anew jsem si kdysi namazala na obličej a naskákala mi vyrážka. Co se týče krémů od Oriflame, jsou už na tom o něco lépe, jelikož když už nepomohou, alespoň neškodí... :o)CHCETE TIP, KTEREJ FAKT ZARUČENĚ POMÁHÁ? Je to spíš na mastnou nebo normálníi pleň.Tak to vám povím. I když berte v úvahu to moudro, co sem kdosi napsal přede mnou - určitě je to individuální. Co se týče krémů a jejich výběru, někomu může stejně posloužit i obyčejná Indulona či Nivea.Takže - zkuste to co dělám já a kdyžtak mi napište, jak to dopadlo.Základní pravidla:
1. Jakýkoliv krém je podle mně naprd, jestliže ho budete mazat na znečištěný obličej. Tím nemyslím zrovna že jste nosily uhlí ze sklepa :o),ale obličej je potřeba pořádně očistit, nejlépe neagresivním mycím gelem. Vřele doporučuji něco z novinek Synergie (doufam,že to píšu správně).Stojí sice mrcha asi 150 korun,ale vydrží dlouho. Kupte si k tomu kartáček - třeba zrovna u Oriflame.Ale uplně postačí na tyto účely dětský kartáček na vlasy (pro miminka).A tou pěnou pořádně ten svůj obličej odrhněte.Zaměřte se hlavně na mastné partie a to, co dělá vrásky :o)2. Dočistěte si obličejík svojí oblíbenou neagresívní pleňovou vodou.
Tím jste docílila, že jakékoliv nečistoty zmizely.3. Naneste na ten obličej svůj oblíbený krém. Pokud možno vynechte asijské sajrajty a úžasný výrobky z levných prodejen alá kus za 40 korun. Vyberte si něco z všeobecně známých značek aspoň střední kategorie.Já používám krém také od Synergie,nevím přesně značku,ale stojí asi 160 korun, je a alergickou pleň,nemastný,na principu "ručního Atrixu".Poznáte ho podle toho, že ten krém má zelenomodrou barvu. (Tuba je bílá, špunt zelenomodrý).4. Upozorňuju vás na to, že jestli to uděláte jednou za měsíc, bude vám to prd platné. Musíte to dělat denně,nejlépe ráno když se sprchujete či myjete, a pak i večer, když zbyde čas.Zabere to pár minut,ale výsledek je fakt skvělej.Je mi čtyricet a na čele ani kolem očí nemám jedinou vrásku.
5. Jestliže vám bezprostředně po prvním drhnutí zčervená obličej či se udělal pupínek, ještě nezoufejte.Může to být tím, že jste oddrhla jakýsi rozpuk beďáka, kterej sám časem zmizí, ale pak už se nevrátí... :o))))Fakt sorry za ten slovník ale já to jinak neumim.6. A víte, co je nejúžasnější? Že tohle fakt funguje. Zkuste to, nic za to nedáte. Víte, v čem je princip? V jakémsi "ohoblování" staré kůže, současným prokrvením pokožky (pomocí toho kartáčku a mycího gelu) a následným ošetřením Vaší pleti neškodícího krému.
Zkuste a uvidíte, že mám pravdu. A těším se na Vaše diskuse!!!

Bobina
1. listopadu • 12:53

Moje máti je kožní lékařka a s výrobky AVON, ORIFLAME apod. má ty nejhorší zkušenosti, ale přiznává, že někomu sednou a někomu prostě vůbec. Je to hrozně individuální, já osobně používám krémy MIRRA (ruská kosmetika) a jsem z ní úplně na větvi - fakt doporučuji! Jinak AVON má docela fajn dekorativní kosmetiku.

Zuzana
1. listopadu • 10:26

Evo, Botox si můžeš nechat píchnout už na různých místech v Praze, mimo Prahu nevím. Nechala jsem si to píchnout asi před rokem mezi oči a mám dojem, že to trošku funguje. Dříve jsem si těch dvou vrásek nad nosem často všimla, teď už nějak ne. Jinak taky souhlasím se Zuzajdou a na reklamy nevěřím.

Eva B.
31. října • 23:28

Souhlasin se Zuzajdou, me je 36 let a uz jsem vyzkousela za poslednich 10 let vsechny mozne znacky..Lancome,
Estee Lauder, Clinique (ten mam nejradsi)az po Niveu a opravdu zadny neni zazracny...
A co rikate Botox? Uz to delaji V CR?

Zuzajda
31. října • 16:44

Všechny krémy fungujou stejně skvěle jako ty vychvalované odtučňovací prostředky. Čím dražší tím ... Kdyby fungovaly, byly bychom bez vrásek. Ostatně asi předloni testovali v Německu drahé hydratační krémy většiny značek a nejlépe vyšla Nivea, ta v tmavěmodré plechové krabičce. A proto používám od té doby Indulonu (je Česká). A nemám pocit, že bych nějak výrazně sesychala.

Eva
31. října • 13:31

Milá Anew, oči Ti slzely, protože nevíš, že žádný krém na obličej nepatří pod oči!!! Takže Tvoje blbost!!!

Bobík
31. října • 13:04

to je ale nenápadná reklama :-)

Fagule
31. října • 12:28

Vichy

Fagule
31. října • 12:28

S Vichi mám dobré zkušenosti, kupuji už 10 let jejich kosmetickou řadu a to nejen sobě, ale i manželovi.

Ila
31. října • 12:22

Tento krém jsem si též objednala, takže nyní nevím zda funguje.uvidíme. Taky si chci zakoupit v lékárně krém od Vichy na který teď běží v TV reklama, nemáte s ním někdo zkušenost?

Fagule
31. října • 10:19

Trapná upoutávka na AVON!:-(

Anew
31. října • 9:53

Je to ubohá reklama. Krém jsem si koupila tzv. v akci. Půl hodiny po nanesení na pleň mi slzely oči. Tento problém jsem měla jen při užívání tohoto krému.

Jupíí
31. října • 8:41

No fuj reklama, že vám není hanba !!!

Eva
30. října • 16:53

Je výtečný, mám ho už celý měsíc a teď se těším, že k němu přidám ještě novinku od Avonu - tužku na vrásky a nebude to mít chybu!!! Jo, holky, když je někomu 30 to se mu to kecá, ale po čtyřiceti už bychom na sebe měly dbát a Avon je opravdu kvalitní!!! P.S.: nejsem od firmy!!!

Zrzula
30. října • 15:28

Uvidíme, jak to funguje. Dostanu ho k Vánocům. Vzorek byl celkem příjemný.

Zuzana
30. října • 14:01

Vadí mi silně, že časopis dáma klesl tak hluboko, že reklamní kampaň vydává za odborný článek. Kolik Vám za to společnost Avon zaplatila, abyste dělali tuhle reklamu? Dobrých krémů jsou mraky, ale životospráva je důležitější - hodně vody, ovoce a zeleniny, spánek a pobyt v přírodě. Nenechme si vymývat mozky!

Bosorka
30. října • 10:36

Souhlasim se Sidonii, to je proste dano nebo neni, do jiste miry se s tim da neco delat pomoci kremu, ale zadne zazraky. Spis bych verila zivotnimu stylu, vyzive apod. Tyhle reklamy, to je jen business, mely bysme si na to vsichni zvyknout...:)

sidonie
30. října • 10:27

Dovolte, abych napsala svůj názor na používání krémů. Moje maminka zemřela v 79 létech. Měla pleň jako "broskev" a víte co používala - každý večer si pleň důkladně umývala mýdlem a používala MARINU.Pleň, stejně jako kvalitní vlasy je dar.Mám štěstí, kvalitní vlasy i pleň mám po maince.

Cancer
30. října • 7:53

To Mirka , ty carodejnice to ti rikaji jen proto, aby jsi jim dala pokoj!

Mirka V.
29. října • 23:19

Já tento krém používám už delší dobu a nedám na něj dopustit.Je mi 45 let a denně pracuji s lidmi.Je velmi potěšitelné, když Vám řeknou nejen muži, že jste čím dál tím mladší.

Doporučujeme

Články odjinud