Také penisy mají svá jména

Také penisy mají svá jména

K darům, jimiž je obdarovala matka příroda, má většina celebrit přímo niterný vztah. A proto se nelze divit, že pro ně vymýšlí nejrůznější jména. Před časem například topmodelka Heidi Klumová přiznala, že ňadra, jež mužům dokážou vyrazit dech, nazvala Hans a Franz.

Poněkud obecnější pojmenování pak zvolila vycházející hollywoodská hvězda Scarlett Johanssonová. Říká jim, jak svěřila časopisu Joy, moje holky.

Poté, co vyjevily přímo intimní detaily o své fyziognomii, začaly se k tomuto obyčeji hlásit i další příslušnice něžnějšího pohlaví. Mezi nimi například také Pamela Andersonová.

O mužích se přepokládalo, že jsou poněkud diskrétnější, už proto, že vlastnímu penisu přikládají často až magické vlastnosti a pokládají ho za nejlepšího a nejcennějšího přítele.

Přesto prosáklo na veřejnost, že rockový dědeček Iggy Pop o něm s pýchou mluví jako o klacku a protagonista slavných snímků Sám doma Macaulay Culkin mu neřekne jinak než Krull Dobyvatel. Jeho přítelkyně však mají na mužnost někdejšího Kevina poněkud jiný názor. Domnívají se totiž, že jeho orgánu lépe sluší název Floyd.

Doporučujeme

Články odjinud