Táňa Kuchařová: Svatbu teď neřešíme, dovolená má přednost!

Táňa Kuchařová: Svatbu teď neřešíme, dovolená má přednost!

Modelka, Česká Miss 2006 a Miss World z téhož roku Taťána Kuchařová (24) se chystá se svým přítelem, americkým modelem Lanem Carlsonem (34), na dovolenou do Řecka.

Když se jí zeptáte na sňatek, pousměje se a hned zavrtí hlavou.

"Je to pořád stejná písnička. Je nám s Lanem spolu skvěle a na vztah nepotřebujeme papír. Oběma nám vyhovuje, jak teď žijeme. Oba toho máme pracovně ještě hodně před sebou, takže svatbu zatím neřešíme. Teď je na pořadu dne dovolená," svěřila se Taťána Korzu.

Jak hned přiznala, moc se na dva týdny volna těší. "V průběhu roku se s přítelem vídáme tak jednou za tři týdny a teď budeme spolu celých čtrnáct dnů. Bude to paráda. Je fajn, že oba máme rádi aktivní dovolenou, takže si určitě zasportujeme. Docela zvládám beachvolejbal, projedeme se na kole, zaplaveme a zkusím si i trošku zasurfovat. Jsem zatím začátečnice, ale tahle disciplína mě dost chytla. A doufám, že se budu dále zdokonalovat," s přesvědčením tvrdí půvabná modelka.

Jak uvedla, je světoběžnice a během roku stráví kvanta hodin na cestách. Hlavně v letadle. Nedávno se vrátila z Paříže, kde fotila novou kolekci obuvi a kabelek. Nyní je na pár dnů v Praze, pak hned odlétá opět za prací do Londýna. A potom už to přijde. V první dekádě července ji čekají zmíněné čtrnáctidenní prázdniny.

Doporučujeme

Články odjinud