7
Fotogalerie

Tanec víl na Zlatých Glóbech

Černá dostala na letošním 69. udílení Zlatých Glóbů konečně na frak. Červený koberec ovládly princeznovské světlé šaty evokující nevinnost. Oslnivé róby od renomovaných návrhářů měly několik společných rysů. Barvu od bílé, přes smetanovou až po červánkově růžovou, klasickou délku až na zem a vlečky.

Nejobletovanějším andělem byla v městě andělů - Los Angeles – herečka Charlize Theron, která přišla v šatech značky Christian Dior s výstřihem až do pasu a vysokým rozparkem. Doplnila je štrasovou čelenkou od Cartiera.

Ke spekulacím o zásnubách s Justinem Timberlakem sváděly krajkové šaty Jessicy Biel od Elieho Saaba.

Jako ledová královna působila Angelina Jolie v lesklých šatech na jedno rameno značky Atelier Versace. Jejich chladný tón prozářila jahodovými akcenty na kabelce a rtěnce.

Další filmovou divou, která se svěřila do péče italské značky Versace, byla Nicole Kidman. V krémových šatech s kovovým vyšíváním vynikla její nádherná postava.

Nálepku mořské panny si vysloužila australská modelka Elle Macpherson, která na červený koberec veplula v šatech od Zaca Posena a jednoznačně dokázala, že si i v sedmačtyřiceti letech zaslouží přezdívku Body - Tělo, kterou získala na vrcholu kariéry před dvaceti lety.

ČTĚTE TAKÉ:
Hledá se ideál mužské krásy

ČTĚTE TAKÉ:
Pozor, mnoho tekutin při nachlazení škodí!

Doporučujeme

Články odjinud