Tanečnice & akrobatky – jarní účesy

Tanečnice & akrobatky – jarní účesy

S novou sezonou přichází i zcela nová Kolekce účesů a barev L`Oréal Professionnel. Pro jaro-léto 2008 ponese název Extravaganza!. Zavede nás do okouzlujícího světa pouličních festivalů a cirkusů a vtáhne do děje divadelních představení.

Umělecký svět divadel, cirkusů a muzikálů nyní prožívá nový rozkvět, a to nejen ve svých klasických formách, ale i vznikem zcela nových odvětví. Cirkus se z látkových stanů s dřevěnými lavicemi přesouvá do prestižních hal, jak můžeme vidět například u světoznámého Cirque du Soleil. Divadlo, naopak, se z barokních budov městských divadel přemisťuje do ulic, volných prostranství, za svými diváky. Zvláště v létě jsou stále oblíbenější pouliční festivaly, které lákají svou bezprostředností a spontánností. Festival v Rio de Janeiro či divadelní festival v Edinburgu se staly hlavními společenskými událostmi nejen obyvatel svých měst. Rostoucí popularitu muzikálů divadelních i filmových snad není třeba ani zmiňovat.

Na druhé straně styl Luocolor je mnohem hravější, ze světa cirkusů, odkud vzešly „Akrobatky“. Akrobatky mají účes lehký jako peříčko, vznášející se spolu s artistkou vysoko nad hlavami diváků. Barvy vlasů jsou opět velice přirozené s teplým zlatým odleskem. U Akrobatek však není nic zakázáno a celkový styl lze ozvláštnit i excentrickým příčeskem.

Oblečení a kostýmy svými tvary připomínají taneční a akrobatické dresy. Oba tyto světy unikají pryč z reality všedních dní, stahují nás do hlubin naší fantazie, vybízejí k ponoření se do imaginárního světa překvapení a zázraků, jako bychom byli znova dětmi. Pohodlně se tedy posaďte, počkejte až se zvedne opona a nechte se vtáhnout do tohoto kouzelného světa. Kolekce Extravaganza! od L`Oréal Professionnel z vás udělá hvězdu každého pódia!

Foto: L`Oréal

Doporučujeme

Články odjinud