Tara Reidová vsadila na kečup

Tara Reidová vsadila na kečup

Slávu i postavení hollywoodské hvězdy jí zajistila role v kasovně stále úspěšném snímku Prci, prci, prcičky. Jak se zdá, má však jednatřicetiletá plavovlasá herečka Tara Reidová už života společenské celebrity plné zuby. A rozhodla se definitivně odejít ze světla ramp.

„Přestalo mě bavit, být neustále představována jako účastnice divokých soukromých večírků,“ vysvětluje. Už proto, že mnohé mladé kolegyně se chovají daleko výstředněji než ona.

„Na rozdíl od nich jsem nikdy nebyla stíhána pro řízení v opilosti, nebyla potupně umístěna v policejní cele, ani se nepodrobila žádná odvykací kúře v protidrogové léčebně,“ zdůrazňuje. „Protože však i přesto ustavičné pověsti o mém divokém nočním životě kolovat nepřestávají, rozhodla jsem se v šoubyznysu definitivně skončit!“

V budoucnosti, jak prozradila internetovému serveru viply.de, se chce věnovat podnikání ve sféře gastronomie. V sobotu 31. března otevřela v Los Angeles restauraci nazvanou Kečup, která by se měla stát základem pro vybudování vlastní sítě fast-foodů.

„Samozřejmě, že se nebudu osobně otáčet nad sporákem, ani sedět v pokladně,“ prozrazuje své podnikatelské záměry Tara Reidová, „ale chci osobně dohlížet, aby vše klapalo ke spokojenosti hostů.“

Na rozdíl od jiných celebrit, které v hostinském podnikání velmi rychle pohořely, má Tara podstatně větší šanci na úspěch. Rozhodnutím od základu změnit život totiž udělala největší radost rodičům, kteří kdysi vlastnili vyhlášenou restauraci v New Jersey. A ti se určitě postarají o to, aby jejich milovaná dcera nezbankrotovala.

Doporučujeme

Články odjinud