Taťána Kuchařová se ztrácí před očima!

Taťána Kuchařová se ztrácí před očima!

Modelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová (23) mizí doslova před očima. Před půl rokem začala pravidelně cvičit a zhubla už přes pět kilogramů. A proč se tak rozhodla? Chce mít hezkou postavu a líbit se svému partnerovi Lanu Carlsonovi.

"Ano, je pravda, že jsem zhubla. Začala jsem na sobě makat. Ale ne nějak moc. Cvičím asi dvakrát týdně. Ale jak je vidět, zabírá to," svěřila se modelka.

Její americký přítel Lane Carlson s ní do posilovny sice nechodí, bouřlivě ji ale podporuje.

"Je pro mě obrovskou oporou a motivací. Pro koho jiného bych měla být krásná, než pro svého partnera?" nadhazuje s úsměvem.

Kromě toho, že chce, aby ji partner obdivoval, touží mít také hezkou postavu. S modelingem totiž ještě zdaleka neskončila. Zakázky už ale bere převážně jen v zahraničí.

Celé její hubnutí je založeno na pravidelném pohybu a střídání cviků. "Tělo je v podstatě mašina, která si zvykne na všechno. A to úplně vážně. Cokoli, co do něj dáte, se odrazí na vaší postavě, pleti, vaší psychické pohodě a náladě," vysvětluje zkušeně.

Většina žen se podle ní vymlouvá především na nedostatek času. To ale považuje za hloupost. Ona se také při vysokém pracovním vytížení naučila najít si dvě hodiny týdně, aby si zacvičila. A nejraději prý kombinuje studiové hodiny s posilovnou.

"Mám ráda zumbu a power plate, protože je příjemné, jak vibruje. Chodím do posilovny, plavu, ráda běhám a jezdím na kole. Musím říct, že jsem sama k sobě docela kritická, ale stojí to za to. Momentálně se totiž blížím k naprosté spokojenosti," prozrazuje Kuchařová potěšeně.





ČTĚTE TAKÉ: Nový klip Lucky Vondráčkové zasáhne milovníky zvířat!








STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud