Taťána Kuchařová změnila image - ztmavla a zhubla

Taťána Kuchařová změnila image - ztmavla a zhubla

Taťána Kuchařová (20), nejkrásnější žena světa, změnila v poslední době trochu svou image. Svoje dlouhé vlasy, nikoliv vlastní, ale nastřelené, má nyní tmavší. A také zhubla.

"Vlasy mi lehce tmavnou, už prostě nejsem tou zářivou blondýnou. Ale určitě si je zcela ztmavnout nenechám. A že bych zhubla? Zřejmě ano, protože změna image v modelingovém světě je vždycky vítaná," říká Kuchařová Korzu.

I když má teď Taťána vážnou známost s pražským radním a podnikatelem Milanem Richterem (32), na svatbu ani na dítě nemyslí. "Mám mnoho akcí po světě a jsem na svatbu ještě mladá," míní.

Taťána Kuchařová se svou sestrou

Pomáhá lidem v nouzi Když Kuchařová jako první projekt své Nadace zvolila pomoc seniorům kalendářem Krása stáří, vzbudila pozornost, proč chce pomáhat právě starým lidem.

Taťána Kuchařová s rodiči a sestrou

"Jsem z velké rodiny, mám babičky a dědečky. Oni mě milují a já vím, že si nežijí tak, jako mnozí staří lidé, které vídávám na svých cestách po světě. U nás je spíše kult mládí a na rozdíl od jiných zemí světa, tady není stáří vážené, ale spíše opomíjené. Cením si starých lidí a dám i na jejich rady. Proto bych jim chtěla pomoci, aby z nich byli plnohodnotní občané," svěřuje se Miss World.

Taťána Kuchařová s matkou

"Pokud bude potřeba, tak se určitě postarám i o vlastní rodiče. Teď jsou ještě mladí, je jim oběma dvaačtyřicet," dodává Kuchařová.

Doporučujeme

Články odjinud