Těhotná Salma Hayeková erotickým idolem

Těhotná Salma Hayeková erotickým idolem

Utěšeně se zakulacuje, a přesto hollywoodská hvězda Salma Hayeková (40) neztrácí nic ze svého pověstného půvabu. Právě naopak. Navzdory těhotenství hravě potřela veškeré konkurentky a uživatelé internetu si ji vybrali jako nejerotičtější ženu ve věku nad 35 let.

Vítězství bere Salma jako samozřejmost, nijak ji nevyvedlo z míry. A dokonce úmyslně demonstruje, že veřejnost rozhodla správně. S producentem Brettem Ratnerem poobědvala v restauraci Fred Segal ve West Hollywoodu oděná do přiléhavého černého trička s nápisem Stylish, Sexy, Pregnant. (Stylová, sexy, těhotná).

Do otázek oblečení, jak sama připustila, jí smí mluvit pouze její životní partner, módní mogul Francois-Henri Pinault. Ovšem při výběru jména očekávaného potomka směl pouze přitakat Salminu rozhodnutí. V této záležitosti měla totiž jasno od chvíle, kdy se dozvěděla, že je eufemisticky řečeno v naději.

Pokud se narodí holčička, bude Fridou. Na počest mexické umělkyně Fridy Kahlové, jejíž postavu ztvárnila v životopisném filmu. Chlapec dostane jméno Diego, podle Fridina manžela.

Doporučujeme

Články odjinud