Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
14
Fotogalerie

Těhotná vévodkyně Kate utekla zvracet k rodičům

Ačkoli měla neustále při ruce lékaře, sama ve velkém Kensingtonském paláci se Kate Middleton necítila dobře. Když je člověku nejhůř a většinu dne prozvrací, hledá místo, kde je mu nejpříjemněji – doma u rodičů. A tak se vévodkyně z Cambridge vrátila k neurozeným kořenům a přestěhovala na pár dní k matce a otci Middletonovým.

Dvaatřicetiletá manželka prince Williama je těhotná podruhé. A opět trpí silnou ranní nevolností, která některé matky v rané fázi těhotenství postihuje. Hyperemesis gravidarum má tak závažné symptomy, že se Kate rozhodla přesunout k rodičům do Bucklebury, kde vyrůstala. Tam, ve známém prostředí, s nevolností bojuje.

„Když jste nemocní, místo, kde se cítíte nejpohodlněji, je doma u mámy, ne? Když je tam, může Kate jen odpočívat a sedět na gauči a nemusí se starat o všechen personál a další záležitosti, které se k paláci plnému pokojů pojí,“ uvedla kamarádka Kate v rozhovoru pro magazín People.

Kate má k vlastní matce Carole velmi blízko, ta jí jako babička pomáhá také s péčí o prvorozeného vnuka prince George.

Vévodkyně z Cambridge také zrušila všechny veřejné závazky a od chvíle, kdy její oficiální mluvčí oznámil, že trpí hypemeresis gravidarum, nikdo ji neviděl na veřejnosti. Podle gynekologů porodníků ji však nepříjemné symptomy mohou trápit až šestnáct týdnů.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud