Těhotné a sexy

Těhotné a sexy

Sotva skončily silvestrovské oslavy, roztrhl se pytel se zprávami o slavných těhulkách. Rok 2011 se zapíše do dějin jako datum narození mnoha VIP potomků. A kromě toho se můžeme těšit na přehlídku těhotenských modelů, protože celebrity se společenských povinností nehodlají vzdát ani v době očekávání.

V posledních dnech plní stránky módních rubrik především fotografie těhotné Natalie Portman (30), která je považována za nejstylovější herečku Hollywoodu, a jejíž vkus sledují módní kritici ostřížím zrakem. Natalie si nemohla těhotenství lépe načasovat. Právě vrcholící propagační maratón k filmu Černá labuť (Black Swan) zvládá těhotná diva s podivuhodnou lehkostí a život, který nosí uvnitř, jí přidává na křehkosti. Skoro by se chtělo říct, že roztomilé bříško je jejím nejkrásnějším doplňkem.

Právě při natáčení filmu Černá labuť poznala Natalie choreografa Benjamina Millepieda, který se stal jejím snoubencem a otcem očekávaného prvního dítěte. Nedávná nominace na Zlatý Globus za hlavní roli baletky Niny vede ke spekulacím o možné nominaci na Oskara, zájem o Natalie Portman roste a dává tušit, že ze společenských akcí hned tak nezmizí.

Baby boom

Jakmile na Natalie začalo být těhotenství patrné, sáhla pro modely do usedlejšího šatníku. Zamilovala se do černé a pohodlných bot z levnějších módních řetězců. Přesto se jí daří držet laťku velmi vysoko a svým neokázalým půvabem si podmaňuje společenskou smetánku, kdekoli se objeví. Zdá se, že v Hollywoodu nevypukla jen těhotenská horečka, ale rovnou těhotenská epidemie. Kromě Natalie Portman totiž očekávají narození potomka i Victoria Beckham (už počtvrté!), Kate Hudson, Jennifer Connoly, dokonce i hvězda evropského filmu Marion Cotillard a Mariah Carey čeká dvojčata!

ČTĚTE TAKÉ:
Detoxikační zázrak


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud