Tělesný pach ničí vášeň

Tělesný pach ničí vášeň

Touhu po intimním sblížení, která je už takříkajíc na spadnutí, dokáže spolehlivě utlumit nepříjemný zápach, jejž vydává tělesná schránka druhého aktéra milostných hrátek. Potvrdilo to alespoň 81 procent žen a 73 procent mužů, kteří odpovídali v anketě vypsané časopisem Lisa.

Kromě nedostatečné osobní hygieny, na níž si stěžují obě pohlaví, zástupkyně toho něžnějšího navíc odrazuje nedbalé a umolousané oblečení potencionálního partnera. Jak dále vyplynulo z vyjádření 494 pečlivě vybraných respondentů ve věku mezi 20 až 49 lety, jako ledová sprcha dokáže zapůsobit na sexuální touhu přítomnost dětí, které buď nechtějí spát nebo hrozí nebezpečí, že se mohou kdykoli vzbudit. Pouhá představa takové nepříjemnosti vadí 51 procentům žen a 42 procentům mužů.

Původní chuť na milování dokáže proměnit až v odpor lhostejnost, nedostatek něhy a komplimentů. Chybějí především takzvané slabší polovině lidstva, která si na ně stěžuje v 71 procentech, zatímco jejím partnerům scházejí v 63 procentech. Ke vzácné shodě dospěla obě pohlaví, pokud jde o hádku nebo ostré střety. Třiašedesáti procentům z nich definitivně přejde touha po fyzických rozkoších. (Plus)

Jak jste na tom vy?

Co vás dokáže od milování odradit?

Doporučujeme

Články odjinud