Televize dnes mimořádně mění program, připomenou Ivetu Bartošovou | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Televize dnes mimořádně mění program, připomenou Ivetu Bartošovou

(Aktualizováno) Kvůli tragickému úmrtí zpěvačky Ivety Bartošové mění Česká televize i TV Nova svůj večerní program. A svými pořady připomenou tvorbu a osobnost Ivety Bartošové.

Česká televize na svém prvním programu odvysílá v devět hodin večer epizodu životopisného cyklu Po stopách hvězd, věnovaný právě Ivetě Bartošové.

21:00 Po stopách hvězd

Iveta Bartošová v epizodě obrazového životopisného cyklu Po stopách hvězd. „Iveta byla jednou ze zpěvaček, které si uvědomovaly, že televize je audiovizuální prostředek a že nejen samotný hudební snímek, ale také obrazová kompozice je smysluplná a má pro diváka velký význam,“ říká například v pořadu Jiří Adamec.

V souvislosti s tragickým úmrtím legendární zpěvačky Ivety Bartošové mění večerní vysílání i TV Nova. Do vysílání zařadí pořad Prásk! Speciál: Iveta Bartošová, který diváci uvidí mimořádně dnes po seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Čtyřicetiminutový speciál zmapuje zpěvaččinu kariéru a její život, v živých vstupech promluví její přátelé a známí. Moderace se ujme moderátorka Kristina Kloubková.

Připomeňte si Ivetu Bartošovou už teď s nejznámějším hitem Léto.

Doporučujeme

Články odjinud