8
Fotogalerie

Tendence 2007

Ve dnech 4. – 7. října si určitě naplánujte návštěvu veletrhu TENDENCE 2007 na výstavišti v Praze Letňanech. Již po dvanácté nabídne TENDENCE pestrý průřez moderním a klasickým nábytkem, doplněný o zařízení kuchyní, stolování, bytový textil, osvětlení a nejrůznější dekorace a dárky.

Pokud se chystáte zařizovat vlastní interiér, či si jen rádi tříbíte vkus a zajímáte se o trendy v interiérech, navštivte veletrh Tendence od 4 do 7. října v Praze Letňanech.

TENDENCE jsou každoročně rozsáhlejší a nabízení více zajímavostí. Popularita veletrhu se odráží v počtu vystavujících firem s novým sortimentem a také ve spokojenosti návštěvníků, kteří návštěvu veletrhu využijí ke koupi či shlédnutí nových trendů.

Můžete se inspirovat ukázkami aranžmá v soutěžích, které už k tomuto veletrhu tradičně patří – Prostřený stůl a Okno v interiéru. Veletržní správa Terinvest a celý team TENDENCE připravuje poutavý doprovodný program a soutěže o ceny, které už nyní můžete vyhrát, když navštívíte web.stránky www.tendence.eu

Klíčovým slovem TENDENCE jsou novinky, zejména ty technického rázu, které si budete moci na místě vyzkoušet. Spotřebiče prestižních značek letos opět zazáří v naší exkluzivní sekci bílé techniky, která letos doznala velkého rozšíření. Zejména díky těsnému sousedství s kuchyňskými studii si bude moci návštěvník objednat kuchyň spolu se spotřebiči. Určitě oceníte jedinečnou možnost odborného poradenství, porovnání cen a prověření kvality výrobků.

Veletrh Tendence opět potvrzuje svůj vyjímečný statut mezi ostatními veletrhy a rozhodl se plně podpořit projekt UMĚNÍ PRO LEPŠÍ SVĚT. Renomé veletrhu, které se odráží jak v exklusivitě prezentovaných značek, jak v četnosti návštěvníků tak přispěje k seznámení veřejnosti s tímto charitativním projektem.

Pro výsadní postavení veletrhu TENDENCE na českém trhu, si jej vystavovatelé rádi vybírají k prezentaci svých novinek např. významná německá firma zde představí luxusní záclonu posázenou drahými kameny.

Čeká nás také prezentace nejnovějších spotřebičů vybavených špičkovou technologií a stylovým designem a mnoho dalšího… Zárukou hodnotně stráveného dne bude i bohatý doprovodný program a souběžně konající se veletrhy WELNESS BALNEA se svými novinkami z oboru péče o tělo a GASTROSET s ukázkami vaření a ochutnávkami.

Soutěž sladké sny přeje Tendence

S veletrhem Tendence soutěžíme o volné vstupenky, 2 x kvalitní polštáře a 2 x skvělé peřiny od firmy Klinmam.

Doporučujeme

Články odjinud