45
Fotogalerie

Tento týden v Ulici: Potká Gábina konečně toho pravého? Vypadá to, že...

Láska je láska a ta se bude v příštích dnech v seriálu Ulice opakovaně řešit, a to nejen u Terezy. Gábina se nečekaně seznámí se sympatickým hasičem, Luboš začne žárlit na Věrčinu lásku z mládí a Robert si bude nebezpečně zahrávat. Kromě toho čeká Věrku operace srdce a Šíma vyvede něco, co by si mohl šeredně odskákat… Na co se ještě můžete těšit?

Nový sympaťák na obzoru

Gábina si bude připadat jak na horské dráze. Díky Květě má najednou tolik zakázek, že to opět nemůže zvládnout. K tomu Šímovi opět začíná škola, což se letos neobejde bez pořádného poprasku. Právě kvůli Šímovi bude muset ředitelka volat na pomoc hasiče. Díky tomu se Gábina seznámí se sympatickým velitelem zásahu Alešem, jenž zachrání Šímu… Jaké bude jejich seznámení? Přeskočí jiskra?

Pokračování 2 / 5

Zlom mezi Terezou a Davidem

Lásku řeší také Tereza, která je zamilovaná do Davida. Ten se v tom slušně plácá, protože mu na Tereze hodně záleží. Zároveň mu ale zodpovědnost nedovolí, aby se po ročním chození rozešel s Alenou, která jim už plánuje společnou budoucnost, bydlení a teď dokonce i stěhování. Donutí právě tahle Alenina iniciativa, aby si Tereza a David přiznali, co k sobě doopravdy cítí a co by skutečně chtěli?

Na co se můžete těšit v Ulici tento podzim? Mrkněte do galerie:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 3 / 5

Robertův trojúhelník

Zamilovaná je také Adriana. A ani ona to nemá jednoduché. Aniž by to tušila, její Robert udržuje už několik měsíců poměr s kolegyní z radnice. Denisa je pro něj evidentně důležitější než Adriana, byť se mu Adriana líbí a románek s ní ho baví. Zjistí Adriana, jak se věci doopravdy mají, když za ním přijde nečekaně na radnici? A tuší Denisa, že má v Adrianě konkurenci?

Pokračování 4 / 5

Lubošova žárlivost

Je to až s podivem, ale city začne řešit také Luboš Mareček. Po celé manželství si myslel, že má Věrku jistou. Teď zjistí, že mu leze do zelí Věrčina láska z mládí, s níž se před pár dny náhodou setkala po více jak čtyřiceti letech. Je to právě Michal, u koho Věrka bude hledat oporu před operací srdce. Co všechno tento její telefonát způsobí? Jaká překvapení čekají Luboše i Máru? A jak Věrčina operace dopadne?

Pokračování 5 / 5

Lumírovo rozhodnutí

Manželství, vztahy a práce budou na pořadu dne i u Světlany a Lumíra. Lumírovi už je mateřská dlouhá, byť je rád za to, že může trávit tolik času se synem. Teď ho láká hlavně návrat do vysoké komunální politiky, ke kterému má nyní obrovskou příležitost, jež by se za rok už nemusela opakovat. Jak se nakonec rozhodne? Půjde proti Světlaně?

Doporučujeme

Články odjinud