TEREZA (40): Chtěla jsem se pomstít bývalému, nakonec je z nás pár

7 komentářů

Anonymizovaný
27. května • 11:13

Hm, vidím to tak, že se mu pomstila opravdu dokonale!

Mata69
10. května • 14:47

Kristepane, to je zase osoba mdlého ducha. V osmnácti se s ní rozešel kluk a ona v sobě celé roky hýčká myšlenku na pomstu. Trošku psychopatka ne? Pak ho potká, on má ošlehanou tvář ( kde k tomu proboha chudák přišel?) a ostře řezané rysy ( jak jinak) a ona vidí, že oba dospěli. No, tak já myslím že ona nedospěla ani co by se za nehet vešlo, když ho pomstychtivě chtěla svést a odkopnout. To fakt jako dospělé chování nevidím. A nakonec ho miluje až za hrob a žijí šťastně až do smrti, dokud ji zase nenapadne, že se mu u vlastně chtěla pomstít.

Rambíša
5. května • 13:33

Jen aby se Tereza nedočkala toho,že on ji odvrhne,až se mu omrzí! Nechápu,jak někdo může z tak malicherných příčin plánovat pomstu,lidi se zkrátka v mládí scházejí a rozcházejí, s tím se musí počítat,že hledají. V 18 letech hned myslet vše smrtelně vážně snad ani nejde. V pozdějším věku by se už s city a úmysly zahrávat nemělo, je asi vždy lepší to říct na rovinu,co a jak.Jenže na to zřejmě každý nemá. Urážet se a snovat nějaké pomsty je dost trapné a myslím si,že se to nakonec každému tvůrci nějak vymstí!

j66
5. května • 9:53

To jako víc než 10let se chtěla pomstít klukovi, že se s ní v 18ti rozešel? Co bude dělat až nastanou problémy teď? Aby na něj nevzala sekeru :-((

Anonymizovaný
5. května • 7:45

Znal jsem jednu čarodějnici - nikdy ]:-D

Elynor
5. května • 6:12

Hm, hm. Nechtěla bych být v kůži toho muže. Žena, která přísahá, že se jednou pomstí, se opravdu pomstí, i kdyby měla čekat půl života. Jednou to vyplave a pak se pán bude divit. Nepíše se tam nic o dětech, což je dobře, neodnese to nikdo nevinnej, až ten okamžik pomsty nastane. A že jednou nastane, to bych si i vsadila.

Anonymizovaný
5. května • 11:46

@Elynor: Přesně tak. Paní Tereza by měla počkat ještě pár let a až manžel třeba onemocní, najde si ona mladšího, přivlastní si všechen majetek a manžela vyhodí na ulici. Pak se mu může vysmát, jak ho krásně celou dobu vodila za nos.

Doporučujeme

Články odjinud