TEREZA (40): Mám dítě s ženatým mužem. Jeho žena dělá, že nic neví!

47 komentářů

Lucie
7. srpna • 10:38

Za mě je to kráva, už v začátku si měla blbka uvědomit, že rozbíjí rodinu, dřív než se s ním začala tahat. Dobře jí tak debilce, ať si je klidně sama.

Jariska
30. července • 5:11

A jeje, dalsi blbka co si mysli, ze ji manzel cizi zeny pravem patri. Vzdyt ona ma s nim dite a dokonce kluka! A ten jeji vobsournik ji jeste prizvukuje, jak je stasten, ze ho ma, protoze 'babinec', co ma doma za nic nestoji. No tak tahle Tereza, pokud je ten clanek pravdivy, je na urovni s IQ postrelene husy. Pretahuje se o chlapa s jeho pravoplatnou manzelkou, ktera narozdil od ni ma alespon jakousi uroven. Ze si Tereza s zenacem usmolila levobocka je jeji vec a nechapu proc s klukem vydira manzelku sveho milence.Ta samozrejme o kluka z kukacciho hnizda nestoji a vylevy Terezy ignoruje.
Jen me prekvapuje, ze o takove bezcharakterni chlapy, kteri se neumi rozhodnout s kterou zenou chteji zit, je vubec zajem. Jak by chlap zacal se stiznostmi, ze mu vlastni zena nerozumi, mel by to byt varovny signal pro vsechny ochotne matrace, pardon, zhrzene milenky.
:sok:

Ina
29. července • 18:51

Nechápem ako môže byť táto žena taká sprostá😁, na čo čaká, on svoju ženu nikdy neopustí, keby to chcel urobiť, urobil by to okamžite ako sa prišlo na to ,že budú mať spolu dieťa. Ktorému mužovi by sa nepáčil dvojnásobný fullservis😁🤭? A táto tupaňa je len ďalšia v rade , čo sa na ženatého chlapa ulakomila. Kto chce kam, pomôžme mu tam. Ale chudák syn, má síce dvoch rodičov, ale majú skrátka v hlave , ehm...Skrátka do nekonečna opakujúci sa rad blbiek, čo behá za ženatymi mužmi 🤭. Na jednej strane im nevadí, že sa votrú už do obsadenej postele a na druhej strane tu potom bedakaju.p Ó aká je len tá druhá. No tá druhá , zdá sa ma viac rozumu🤭. Počkaj si kým deti odrastú, veď prečo by to mala ťahať a potom keď deti odrastú, dá chlapovi do videnia.

Jitka
7. července • 18:44

Zcela nechápu, proč volala manželce. Ta jí dítě neudělala 🤣.

Filip
27. května • 20:31

Na co čeká, jako? Až naprší a uschne? Takového chlapa kopnout doprdele a hledat normálního, jednoduché.Má manželku, se kterou má dvě děti (sic!), a nadává na ní (sic!!) a svaluje na ní vinu pomalu i za to, že v Somálsku neprší (sic!!!). Každý svého (ne)štěstí strůjcem, nikdo ho nenutí s ní žít. Našel si jí? Našel. Zadělal jí na dva sviště? Zadělal.Namísto, aby situaci konstruktivně řešil, najde si milenku a té zadělá - na třetího - sviště. To jsou fakta, vážení, všecko ostatní je nepodstatné.Když to neřeší šest roků, plus do toho mele ty kydy, co mele, tak to řešit nebude. Protože závislá osobnost, protože rozhodovací paralysa, protože submisivní. A kdyby se i nějak - "zázrakem" vyřešilo toto dillema, tak stejný přístup bude aplikovat ke všemu v životě, co od něj rodina očekává řešit. Kluk je ještě malý, máma je na něj, de facto, sama, ale pokud by spolu normálně žili, tak on nebude řešit nic. To ať si sama přebere, jak rozumné je s takovým člověkem něco budovat.Řešením není manželce volat, na ní to řešení není, jo, ať se, chcípák, nevymlouvá, on si našel milenku a zadělal na sviště, on má řešit. Řešením není ani na něj tlačit, protože pokud by tlaku podlehl, tak vyskytne-li se problém (a to se vyskytne, problémy jsou v životě poněkud normální), on na vině nikdy nebude, protože on tu situaci takto nevyřešil - vyřešila ona, ergo její vina.Nejkonstruktivnější řešení je dysfunční vztah ukončit, klukovi samozřejmě bude muset zaručit nějaký styk s otcem (pokud o to budou oba stát), ale nikde není řečeno, že nemůže mít doma partnera "funkčního", alespoň v rámci mezí, tedy. Méně konstruktivní je mu situaci vysvětlit tak, jak je: že ty kydy, co mele, jsou jenom výmluvy, považuje-li vztah se svou manželkou za funkční, prosím, ať se do něj tedy vrátí a kluka jenom navštěvuje jako rodič - nic víc, nic míň. Pokud tvrdí, že je manželství dysfunkční, ať si s manželkou promluví, a v případě nedobytnosti, do 3 měsíců požene v půhon žalobu o rozvod, "sedět na dvou židlích" donekonečna nejde. A pokud neudělá - což neudělá, protože je takový - nic, tak je to jasné, ne?

Realista
28. května • 19:59

@Filip: Konečně věčný a rozumný názor, děkuji.

Jerina
13. května • 8:16

Tereza je ubozacka,jine slovo nenachazim.Tfuj.

Hel
7. května • 21:39

Přestala bych tlačit na pilu, nebo zůstane sama. Ten muž si jí evidentně vzít nechce. Vyhovuje mu to tak. Doporučuji se s tím smířit, nebo se rozejít. Pro mě paní trochu blbka. Byla bych ráda za to co mám....

Inka
18. dubna • 6:59

Přítel neukončí...proč ? No protože nechce, takto mu to vyhovuje a kdyby viděl ve vašem vztahu budoucnost, udělal by to sám, dobrovolně a již dávno. A že jeho manželka to ví a přehlíží ? No možná je to tím, že je inteligentní a tento manželský úlet bere jako samozřejmě zklamání, ale ne důvod k rozvodu. Co když ON nechce ze svazku manželského, doma si sype popel na hlavu, určitě sdílí společné lože... existuje pravidlo: vždy mám navíc, než se dělit o chlapa !
Hledala bych chybu na straně své, ne na ty opačné. A už dávno bych šla svou cestou bez něj, jelikož *** mám zdravého synka, život je krásný a dělat někomu matraci je mi odporné !
***

Kateřina
17. dubna • 19:34

Tereza je jen hloupá nána,manželka je soudě podle reakce dáma s nadhledem a ten chlap asi bude pěkný blb

HajzlCZ
29. července • 18:46

@Kateřina: Pán si to zařídil dobře 8-) .. Doma má dámu ( maybe lehce trhlou ), ale očividně na úrovni.., a když mu ten babinec začne lézt na nervy.., čapne počmáraný hadry, zajede vyvenčit Terku, s klukem se vyblbne na hřišti., dá si jedno točený.., Terka mu mezitím vypere a uvaří, potom vyslechne pár lichotek, nadávek na manželku a šlus 8-D .. Ve finále dostane hudlana plus pár drobných, a chlapík jede pěkně odpočatej zpátky dom.. :D :tleskani :tleskani

Realista
18. dubna • 22:37

@Kateřina: Tohle je asi nejpřesnější hodnocení situace. Pan je možná druholigový fotbalista ale jako partner a člověk spíš s bídou okresní přebor. A slečna recepční z fitka ještě méně

Karla
15. dubna • 20:55

To jako jízda na koni není sport?

HajzlCZ
29. července • 18:51

@Karla: No..asi jako jízda v SUVčku.., tedy..., pokud ten kůň nejezdí na ní , že jo. :pozor

Katarina
15. dubna • 10:39

Jemu tento zivot evidentne uplne vyhovuje, ma dve rodiny, raz travi cas s jednou, raz s druhou a je spokojny. Ten nic menit nebude. Manzelka je s tym tiez v pohode, jediny, komu to vadi je milenka. Odorucam najst si ineho chlapa ak chce kompletnu rodinu. Udivuje ma, jak sa vyjadruje o jeho dcerach, ze radi maluju a maju umelecke sklony, ako by na tom bolo nieco zle. A ze mu par krat pomalovali oblecenie, vsak su to deti, take veci sa pri detoch stavaju.

Lenka Vontorová
14. dubna • 13:04

A co jako madam čekáte ?
Nasla jste si ženatého chlapa, tak musíte počítat, že budete ta druhá, a byt ráda, že vůbec si na Vás děla cas.
Absolutně nechápu na co si stěžujete.

Jana
14. dubna • 12:52

😂😂
Já nevím, chápu, že dnešní doba není jednoduchá.
Je mi 37, žádného chlapa pro život se mi bohužel najít nepodařilo. S tím, že asi nebudu mít děti jsem smířená. Ale kdybych nebyla, takhle jako dotyčná bych si život fakt nezlomplikovala. Co čekala? To jsou takové ty klasické povídačky pro milenky:"doma mi nikdo nerozumí atd..." 😄.

Jackelynn
14. dubna • 7:38

Madam má, co chtěla. Co si myslela? Že se kvůli ní rozvede? Užívá si a dost a má syna. A věrný není ani jí, ani manželce. Takhle mu to vyhovuje. Je to hu.sa, měla by si najít chlapa jen pro sebe a malému tátu. Že jí to baví, dělit se o chlapa? Ten se prostě nerozvede. A ona se bude trápit

marcel
13. dubna • 20:02

Mladá paní si měla dobře rozmyslet vztah s ženatým mužem a především otcem dětí, ať najdou jakékoliv řešení, vždy bude někdo více či méně nešťastný

Kač
13. dubna • 7:50

Já to Tereze přeju. Když si nemohla sehnat svobodného, nebo alespoň rozvedeného, tak má, co chtěla.

Eva
13. dubna • 5:38

Jen stručně. Dobře vám tak. Že je ženatý vám nevadilo? Teď prostě zestárnete a zůstanete sama. A dobře vám a vám podobným tak.

Suru
12. dubna • 22:42

A co čekala od manželky milence ? Její dítě to není a rozhodně jim u toho nesvítila. Že spala s ženáčem, musí počítat s komplikacemi. Muži to mají nastavené jinak.

Romana
20. května • 7:49

@Suru : Přesně tak, proč by paní rozbíjela svojí rodinu a brala dětem otce kvůli cizímu dítěti? Hlavně když dotyčná "dáma" věděla, že existují.

fizulka
12. dubna • 18:44

Svatá prostoto, pokud jste měla dost odvahy na zálety se ženáčem /a bylo vám asi 33 let/ a chtěla jste ho získat přes dítě, jste opravdu divná. Chlápek už dvě děti měl a váš synek mu dělá dobrý pocit, že má syna a dvě holky. Chlap se nerozvádí jen tak, on dobře zvažuje, co je pro něj lepší. Měla byste ten vztah ukončit a najít si volného partnera.To, co teď žijete, není žádný život a jednoho dne se na vás vykašle a bude se stýkat jen se synkem. A vám bude o pár let víc, tak přemýšlejte.

mamča
12. dubna • 18:21

Jeho žena nedělá, že nic neví. Jenom Tě prostě ignoruje. Žije si svůj život, nikoho neobtěžuje, a manželovi dává občasnou volnost. Zřejmě netrpí nouzí, ani pošlapaným sebevědomím. Nebo by se Ti líbilo víc, kdyby třikrát do týdne lkala u Tvých dveří, rvala si (nebo Tobě) vlasy, a nadávala Ti do kurev co ničí rodinu s dvěma dětmi ? Ujasni si, co vlastně chceš. Manželství s ženatým mužem si nevynutíš, jen se mu tím zprotivíš. Věděla jsi, že je ženatý, tak buď ráda, že se o vás stará a jeho žena Tě nechává na pokoji. Jenom počkej, až jednou dojde na dědictví...:-)

Eva
12. dubna • 10:40

Chuděra... . Dupe si nožičkou a jen podelala zivot nekolika lidem. Hlavně synovi a sobě. Odporne chovani. Asi nema sebeuctu. Donutit ho rozvest se pres manzelku - to ma teda dost.

ok2
12. dubna • 9:41

Tereza nepochopila taktiku svého kamaráda :)

Elynor
12. dubna • 9:00

... a ještě by si měla Tereza ujasnit, jestli má to dítě s Radimem nebo s Romanem ]:-D

bojovníček
12. dubna • 16:42

@Elynor: Ono se to R lehce splete, ale ten "výcuc" je na palici. Chybí základní logika . Pokud je to takto "napsáno", pak je zjevné, že ten muž se prostě rozvést nechce a vyhovuje mu občas si odskočit.

Elynor
12. dubna • 8:55

To podstatné už bylo řečeno a já souhlasím. Že Tereza neví, jak má "docílit normální rodiny", to mě nedojalo. To si měla rozmyslet předtím, než - možná i záměrně - otěhotněla s ženatým mužem. Zřejmě si myslela, že dítě ho donutí se rozvést a žít s ní. No, neklaplo to. Proč by to měla řešit Radimova manželka, to mi taky uniká. No a pořád mi není jasné, kde ty milenky berou telefonní čísla a maily na manželky, to se tady opakovalo už víckrát. Tady to skoro vypadá, že Tereza zná manželku i osobně, když ví, jak manželka vypadá, jak se obléká, a všechny ty detaily z jejího života. Nebo je Radim dost ukecaný a všechno prozradí, to je taky možnost. Ale jestli je opravdu takhle ukecaný, tak patrně i manželka toho ví dost o Tereze a jejím synovi, konec konců všechny ty víkendy za šest let se asi nedaly přehlédnout. Můžou mít s manželkou nějakou dohodu, o které Tereza nic netuší. Ostatně jí vlastně nic nechybí, pán se stará, platí, byt zařídil, s klukem jezdí na fotbal, tráví s nima čas jako se svou rodinou, jen holt má ty rodiny dvě. Což ale Tereza věděla od začátku.

Fate
12. dubna • 15:24

@Elynor: Já jsem si kdysi prolustrovala ženu svého bývalého, bo jsem byla zvědavá, co je ta čůza, kvůli které mě opustil, zač. Telefon a mail bylo najít vcelku snadné. Kdybych to chtěla použít, nebyl by to problém. Spousta lidí má svoje kontakty volně přístupné na internetu. Já mám taky třeba dohledatelné pracovní číslo a mail. Pokud je manželka pána z článku výtvarnice, dost možná bude mít nějaké svoje stránky, kde bude na ni kontakt, dost možná i nějaké fotky...

Elynor
12. dubna • 18:47

@Fate: Dobře, pokud je někdo takový blázen, že je na internetu pod svým skutečným jménem, a ještě zveřejní svůj telefon a mail, tak si plně zasluhuje, aby mu pak psaly zhrzené milenky či milenci a jiné podobné živly. To tomu šel hodně naproti. Osobně to naprosto nechápu a nevím, co by se muselo stát, abych dala všanc dobrovolně svoje údaje. Taky mám svoje stránky, a není tam ani moje jméno, ani telefon a mail. Kontakty tam jsou anonymní, na firmu, ne na mě. Což bych zajisté učinila i jako výtvarnice... Dtto fotky, to taky nedávám nikde veřejně. Pokud jsem to v minulosti udělala, opět ty fotky nejsou spojené s mým občanským jménem. Nicméně v tomto článku ta Tereza zná tolik podrobností ze života Radimovy/Romanovy manželky, že to málem vypadá, jako by bydlela u nich v podnájmu ]:-D a s manželkou se střídala o koupelnu. O to méně je pak celý příběh věrohodný.

Fate
13. dubna • 9:57

@Elynor: Já jsem například sociální pracovnice a jsem dohledatelná na stránkách organizace, kde pracuji. Pod mým osobním, soukromým, skutečným jménem je můj pracovní mail a pracovní číslo, které mám společně se soukromým v jednom telefonu. Takhle to má přeci spousta lidí. Můj otec je elektrikář a dělá na sebe ne pod firmou. Takže má na svých stránkách kontakt na sebe. A jak psala Jana nějaký takový je jedno jestli na vás řve na soukromém nebo pracovním čísle. A co se týče fotek, spousta lidí využívá Instagram. Já přiznávám se taky. Pod mým jménem. Nedávám tam nic závadného nebo kompromitujícího. Většinou fotky z výletů.

Elynor
13. dubna • 10:29

@Fate: Dobře, ale kdyby vám chtěla psát/volat nějaká cizí osoba, tak předně musí znát vaše jméno, a pak by taky musela vědět, kde pracujete, kde přesně, u jaké organizace, má ten kontakt na vás hledat. A ještě by si musela být jistá, že jste to skutečně vy a ne jiná žena, která má náhodou stejné jméno. Jinak by bylo poněkud trapné obtěžovat někoho, kdo s celou věcí nemá nic společného. To předpokládá, že ty základní informace si zhrzená milenka musí prvně sehnat buď teda od toho manžela, že on jí to řekne, a to se nedá hodnotit jinak, než jako neuvážené, ne-li rovnou hloupé. Nebo mu vleze do soukromí a prolustruje mu mobil, což je opět oslovina, protože mobily jsou zaheslované, na otisk prstu, na rozeznávání obličeje atd. Ano, jistě jsou tací lidé, že na soukromí nedbají, neváží si ho, a dávají všanc všechny údaje veřejně všem, ale tak nějak jsem si myslela, že je jich málo. Teď vidím, i podle reakcí zde, že je to asi naopak běžné. Inu, kdo chce kam...

Fate
13. dubna • 10:43

@Elynor: Máte pravdu s tím jménem a místem, kde pracuje. To mi nedošlo. Tak jméno dotyčné paní asi milenka znát bude. Příjmení bude pravděpodobně stejné jako jejího milence a křesní jméno před ní určitě taky někdy zmínil: Ta moje Maruna. Ale máta pravdu. Pokud se paní jmenuje Jana Nováková, tak to nebude jen tak, i kdyby to číslo někde veřejně měla. Já to poměřovala podle sebe. Já mám dvě křestní jména a v kombinaci s příjmením si myslím, že jsem jediná v republice. Když hodím svoje jméno do googlu, tak hned jeden z prvních odkazů je na můj kontakt jako terénní pracovnice pro naše město. Ta žena od bývalého, jak jsem si o ní něco zjišťovala (ano, jsem zvědavá a chtěla jsem vědět, kdo mě nahradil. Ale v životě by mě nenapadlo ji kontaktovat nebo tak něco) má zas velmi neobvyklé příjmení. Takže to nebylo nic těžkého o ní něco zjistit.

Elynor
13. dubna • 11:14

@Fate: V dnešní době ani to příjmení nemusí nutně mít stejné s manželem, ono už to není nic neobvyklého, když se manželé nejmenují stejně. Nebo se naopak jmenují přesně stejně, když má žena nepřechýlené příjmení. :-) Ale je pravda, že na internetu člověk někdy objeví sám sebe i docela nečekaně, aniž by tušil, že tam o něm něco je. Člověk nikdy není dost opatrný.

jana
13. dubna • 12:23

@Elynor: Ona s tím chlápkem má šestiletýho kluka, to znamená, že minimálně 6 let a 9 měsíců to s ním táhne. To je dost dlouhá doba na to, aby nasbírala dostatek indicií na to, aby věděla jak se jmenuje manželka, kde bydlí a kde pracuje. Navíc pán se s tím asi úplně netají, když milenka ví, že mají chatu a koně a tak. Jako šílený tajnosti jsou super, ale ještě pár let zpátky ti šťastnější, kteří měli pevnou linku figurovali se jménem a adresou zcela volně v telefonním seznamu.

Elynor
13. dubna • 19:17

@jana: Mně se "šílený tajnosti" zatím vždycky vyplatily. Ohledně milenců rovněž. Mám milence dva, jednoho 15 let a druhého 17 let, a po celou tu dobu žádné manželky ani jiné jejich milenky mi nevolají, nepíšou, neposílají fotky potomků a nebrečí, že jim stojím v cestě ku štěstí, paráda, já jsem takhle spokojená ]:-D Jo, i tu pevnou linku jsem kdysi měla a v seznamu nebyla, to šlo zařídit i tenkrát. :-)

jana
13. dubna • 8:47

@Elynor: OSVČ je na netu pod svým reálným jménem: Franta Vopršálek - Kominické služby a má tam uvedený mail a telefon, jak jinak by ho mohli zákazníci kontaktovat? Jako jo, může mít firemní a soukromý mail a může mít soukromé a firemní číslo (většinou dvě simky v jednom mobilu), ale rozhodně není problém se Frantovi na alespoň firemní číslo dovolat a říct mu od plic co si myslím, i když to s komínem nebude souviset. Takže výtvarnice pokud svá díla někde prezentuje a prodává na netu vystupovat pod svým jménem (u výtvarnice by se možná dal očekávat umělecký pseudonym) a bude tam mít alespoň firemní kontakty. Zhrzené milence je jedno, jestli na výtvarnici řve na firemní nebo soukromý mobil. Tak slavná výtvarnice, že by měla agenta a sekretářku to asi není. Navíc tyhle slepice ani nemusí na net, pravděpodobně Radimovi či jak se ten bačkora jmenuje projela mobil.

Realista
13. dubna • 10:03

@jana: Velmi správně. Pořád se tu rozebírá,jak nemorální je, když podváděný lustru je nevěrníkovi mobil,že to je narušení soukromí a kdesi cosi. Ale že nevěrník lže,podvádí,dělá z partnera vola a milenka podváděného otravuje mobilem,mailem, pomlouvá a uráží,někdy i vyhrožuje,to je vpořádku. Ale bohužel ten podváděný většinou na vyblívani se v diskuzích nemá čas- chodí do práce,táhne rodinu,děti,aby si mohl unuděný nevěrník kořenit život a zaplašovat nudu. Zeptejte se na lince důvěry,na bílém kruhu bezpečí,u psychologů atd,co milenky dokážou. A trpí děti!! Když ku..u bokem,tak ji,proboha držte na krátké uzdě.

Elynor
13. dubna • 10:30

@Realista: Vy máte nějaké hodně špatné zkušenosti s ženami, že ]:-D Nebo jste si milenku neuhlídal? ;-)

jana
12. dubna • 8:35

Manželka je formát, od takové by utíkal jenom úplný vůl, naopak Tereza je slepice, kterých je na každém rohu dvanáct do tuctu.

Radna
12. dubna • 7:46

Tereza chce víc, a když bude tlačit na pilu, nebude mít nic. Na Radima si otec čas udělá, i kdyby se rozešli. A mezi námi, já fandím spíš manželce, protože mě úplně vytočila věta, že tchyně koupila koně bez Radimova vědomí a souhlasu! Bože, vzhledem i k Tereze očividně žijí v pestrém manželství a tchyně se bude dovolovat? A to Tereza ani nezmiňuje, že by je kůň finančně nějak omezoval, ale i podle "zařizování bytu" bude Radimova rodina za vodou. Pochybuji, že by byl Radim dlouho šťastný s ženou, co volá jeho manželce, a jako své přednosti bere, že navaří, vypere.... myslím, že by se unudil.

mambule
12. dubna • 7:17

Ještě bych dodala: Radimův otec u vás často tráví víkendy, vozí synka na fotbal - tedy se k němu veřejně hlásí, peníze taky neřešíte (nezmínila jste to) - co chcete víc? Mnohé svobodné matky (tuto pozici jste si sama zvolila) nemají ani to, soudí se o alimenty a jejich dítě otce ani nezná. Váš chlapeček určitě nemá pocit, že je bez otce. Má tátu, který se mu určitým způsobem věnuje. Nechala bych to být tak, jak to je.

mambule
12. dubna • 7:01

Evidentně všem kromě Terezy situace vyhovuje. Proč by ji měla Radimova žena řešit? Zabezpečená je v manželství dobře - asi lépe než jako rozvedená pobírající alimenty, její dítě syn Terezy není a manželova nevěra je jí buřt (kdovíkolik má sama milenců 🙂). Radim je ještě spokojenější, sice občas brble na "chaos" doma, ale určitě se ve své výstřední rodině nenudí. Hodně mužů nesnáší nudu a výčitky. Radim nemá doma ani jedno. Tak pozor hlavně na ty výčitky, milá Terezo, ať Váš synek nepřijde o taťku definitivně. Patrně jste věděla, že chodíte s otcem rodiny a že budete mít dítě s otcem rodiny. Takže bylo jasné, že nějaké děti se svým otcem nebudou žít pod jednou střechou. Proč jste si myslela, že tento ne zrovna ideální osud potká starší dcery?

Rozarie
12. dubna • 15:08

@mambule : Manzelka je v klidu, ma sve jiste a volne vikendy pro aktivity. Ona ma dve rodiny, kde relaxuje a obcas si vyrazi na hory sam s prateli. Vcelku pochopitelne.Nekde se tu vzal model jeden chlap jedna zena. Z praxe vime ze funguje i model dvou rodin, urcite je klidnejsi idealni by bylo kdyby bydleli v jednom dome, kazda v jednom patre. Bylo by vhodne tomu dat nejaky pravni ramec aby vsichni meli sve jistoty, urcite lepsi nez resit nejaky gender ci manzelstvi gay ci lesbicek a melo by to vetsi podporu.A ruku na srdce, i spokojena zena chce byt obcas sama.

Elynor
12. dubna • 18:56

@Rozarie: Myslíte to dobře, ale je to nereálné. Někteří by pak potřebovali celý panelák a v každém patře mít jednu rodinu ]:-D a právní rámec - už dneska je to dost džungle, ve které se hodně lidí neorientuje, a to jde jen o dva lidi a jejich potomstvo. Už jen vztah druh-družka do toho vnáší zmatky a nechtěla bych vidět to prokazování nejrůznějších věcí, co kdo komu dal/udělal/odpracoval/zasloužil si a na co v důsledku toho uplatňuje jaký nárok. To by se soudy zahltily ještě násobně více, než jsou teď a na nic jiného by nebyl čas, než řešit vztahy. Jo, laboratoře by měly vejdělek za určování otcovství, to jo. Sama bych taky brala možnost mít dva tři manžely, s tím, že oni by zas mohli mít kromě mne další manželky. Ale v praxi by to patrně bylo dost obtížné ukočírovat.

Doporučujeme

Články odjinud