TEREZA (41): Chtěla jsem si užít manželovi za zády a narazila na sadistu

6 komentářů

j66
7. srpna • 15:47

Nevím jestli Zdeněk z článku byl sadista. Spíš ujížděl na pornu, kde je podobných scének hodně. Vzhledem k množství to asi spoustu lidí vzrušuje. Jestli jsem to pochopila správně, tak Zdeněk byl soused z vesnice, takže nikdo neznámý to nebyl. Podle mně riskoval i on, protože kdyby nahlásila pokus o znásilnění, tak by z toho měl dost opletačky a možná by šel i sedět. Vycházím z podobnýho případu, kdy žena nahlásila znásilnění, aby se manželovi zdůvodnila proč odešla s cizím mužem a kde byla následně. On tvrdil, že s ním byla dobrovolně, ale bylo to tvrzení proti tvrzení a nakonec dostal podmínku. Vzhledem k tomu, že dotyčnou znám osobně a dlouho (ze školy), tak ani já nevěřím, že jí znásilnil.

Elynor
7. srpna • 20:05

@j66: Souhlas s tím, že to spíš byla inspirace nějakým pornem, než sadista. Soused to patrně byl, ale píše se, že tam nebydlel dlouho a moc o něm nevěděla - což je s podivem, když v úvodu píše, že vesnice je drbárna, kde se nic neutají. Bohužel lze souhlasit i s tím, že to byl risk i pro toho chlapa, protože znásilnění samozřejmě může ona nahlásit kdykoli, i po X letech. A v tomhle státě z neznámých důvodů musí člověk dokazovat, že něco neudělal, místo aby bylo jednoznačně prokázáno jemu, že je vinen. Přitom je to logický nesmysl, žádat důkaz, že se něco nestalo. Jenom k tomu, co opravdu proběhlo, mohou být nějaké důkazy. Proto taky často můžeme čísti o různých obviněních, která se posléze ukáží přinejmenším sporná a neprokázaná, ale obviněný muž má nadosmrti cejch úchyla, ačkoli nakonec třeba ani odsouzen není, ale veřejné mínění má jasno. A ještě jsem neslyšela, že by byla za takové křivé obvinění žena potrestána. Zato o podobných případech, kdy se sice nic neprokázalo, ale aspoň teda dali chlapovi podmínku, zřejmě jaksi pro jistotu, o těch se dočíst dá.

Elynor
4. srpna • 17:13

K anketě - ne, sadistu jsem doposavad nepotkala. Potkala jsem mnoho mužů, kteří měli rádi drsnější přístup, a někteří byli zvídaví a chtěli znát hranice, kam až můžou zajít. Nicméně žádný z nich nebyl sadista ve smyslu sexuálně deviantních aktivit. Myslím, že skutečných sadistů dle obrazu markýze de Sade je poměrně málo.

Elynor
4. srpna • 17:05

Dovolila bych si Terezu opravit - ne, nebylo to drahé. Vyšla z toho hodně lacino. Mohlo být hůř. Naivita bezmezná, toto. A podávat trestní oznámení je poněkud divné - za co? Šla s ním dobrovolně. Chtěla dobrodružství. Nic jí vlastně neudělal, přestože za kopanec do koulí a nadávky to mohla schytat hodně ošklivě. Mohl ji znásilnit, a patrně by mu to nedalo moc práce, proti brokovnici se špatně argumentuje. Chápu, že to je zkušenost, kterou by si člověk i odpustil, ale ona na tom měla dost zásadní podíl, mezi námi - přijít mi chlap na rande v mysliveckém a s brokovnicí, tak žádné rande nebude, protože už to samo o sobě je varující. Natož vlézt k němu do auta a nechat se odvézt někam X km do lesů, kde to neznám. Sama mám poměrně dost rizikové chování ohledně mužů a už jsem si "lajsla" ledacos, ale tohle je moc, do toho bych nešla. Vždyť je tolik jiných možností, kam se s milencem vrtnout. Tereza měla štěstí. Ženské, neblbněte, žhavý sex je fajn, ale všechno má své hranice, myslet se u toho musí. Teda u toho ani ne, spíš předtím ]:-D

Rambíša
4. srpna • 12:08

Dobře jí tak! Mohla taky skončit v 27 zavařovačkách....Hloupost některých žen je donebevolající!

dragondra
4. srpna • 10:14

Inu když někoho pálí dobré bydélko tak začne blbnout. 8-)

Doporučujeme

Články odjinud