TEREZA (44): Na vodě jsem byla nevěrná, manžel zatím spal ve stanu

35 komentářů

Anonymizovaný
11. července • 12:41

Jednou za měsíc jo..D A přesto se najde nějaký blbec nebo blbka co řekne děvka.Nechápu to.

Lipo
3. září • 18:15

@Anonymizovaný: I kdyby to bylo jednou za pul roku, je to devka.

Anonymizovaný
11. července • 11:06

Příběhu nevěřím, je smyšlený. Ale kdyby nebyl - tak velký podíl vidím na přístupu té manželky. Po letech ji už asi nebaví být s manželem divoška, ale jen aby se neřeklo tak jednou měsíčně "podrží", maximálně nastaví zezadu a považuje to za vrchol sebeobětování. Určitě ho odbývá slovy: "Počkej, až děti usnou, až se osprchuji, až..." To chlapa fakt nebaví. Asi už zapomněla, že existuje pořádáná předehra, oboustarnný orál a jiné divočiny - třeba i nečekaně ruka v rozkroku při řízení auta, která donutí chlapa zajet ke krajnici s ženinou hlavou v klíně, nebo nečekaná rychlovka hned po návratu z práce třeba ještě v chodbě za dveřmi. A jak ona ví, že ten jejích chlap třeba právě od nějaké jiné aktivní nemá tohle 4x - 5x do měsíce a na domácí nudu už není zvědavý? Přemýšlejte dámy!

Anonymizovaný
11. července • 14:09

@Anonymizovaný: Opravdu mne mrzí že to máte doma tak jak píšete,jak jinak byste to tak přesně věděl. :-D :-D

Anonymizovaný
11. července • 12:55

@Anonymizovaný: A manžel doma třeba pomáhal, aby měla žena ještě sílu na dovádění v posteli? :-) To taky nevíme.
Když žena vstává brzo, aby vypravila děti do školy, pak utíká do práce, přijde domů, čeká ji domácnost, nádobí, vaření, nákupy, úklid, úkoly s dětmi a podobně, věřím tomu, že večer často nemá na sex ani pomyšlení - anebo ho i třeba má, ale je tak ztahaná, že se jde radši vyspat.
Když necháte veškeré povinnosti na ženách, nemůžete se divit, že se před vámi nenakrucují 5x týdně v sexy prádelku a nepředou jako divoké kočičky.
Přemýšlejte, pánové! 8-)

Anonymizovaný
11. července • 10:08

Žena si měla užít sexu s manželem,ale ten chrápal jak dřevo,mimochodem ani doma si s ním moc sexu neužívala ,jak vidno z článku.Pokud někomu doma sex nestačí a je mu dokonce odepírán,normální zdravý člověk to někdy řeší nevěrou.Ke vztahu dvou lidí patří intimní život a pokud je druhý nespokojen,dopadne to vždy podobně.Ti kteří tu dávají mínusy těm co souhlasí at si paní užije,nebo ti co ji nazývají děvkou,si neuvědomují že muži poměrně běžně páchají nevěru a doma mají atraktivní ženy které jim sex neodepírají,prostě to někteří muži mají jako sport,lovit stále další ženy.Na seznamkách je spousta ženatých mužů kteří se tím netají,řeknou vám že mají normální manželský život ale nikdy neškodí mít ještě bokovku.Příběh z článku byla příležitost jak si užít sexu který doma nemá,ale to co dělají muži,je cílené vyhledávání nevěry.Jsou i takoví hlupci,kteří si ,ač ženatí,tam dají svou fotku.Někdy i starou 10let. :-D :-D

Anonymizovaný
11. července • 12:52

@Anonymizovaný: Podle mě měla paní řešit problémy v ložnici v první řadě s manželem (píše jen, že už ji nebavilo žadonit o sex, ale jestli se nějak snažila, nebo s manželem mluvila, nevíme) a až pak se vrhat pod někoho jiného. :-)
Jinak žena nebo muž, nevěra je prostě nevěra. Osobně nemám pro nevěru žádnou omluvu - ani alkohol, ani neklapající sex ve vztahu, ani cokoli jiného. Za sebe - kdo se neumí ovládat je zvíře, ne člověk. A nejvíc miluju argument, že je to v genech. No ty kokso. Větší kravinu nikdo nevymyslel.
Jiná situace je, pokud chtějí oba partneři žít ve volném vztahu a užívat si navzájem i jinde a oba s tím souhlasí - umím si představit, že to může někomu vyhovovat. Ale to už je zase jiná situace.
No, chudák manžel. A ještě mu nasadí parohy s kamarádem...

Elynor
11. července • 8:44

Mě by zajímalo vědět, čistě z pouhé zvědavosti, kde se tenhle článek objevil - v jakém výpisu nebo upoutávkách - že je tady najednou fůra komentářů od nicků, které se tady jindy vůbec neprojevují. Přitom to není zas tak nosné a dramatické téma, obyčejná prázdninová historka. Někde se to muselo vyskytnout, kde normálně odkaz na Dámu nebývá. :hm

Anonymizovaný
11. července • 8:16

Devka, netreba vic komentaru

Anonymizovaný
11. července • 7:30

Na vodě je to vždycky romantičtější. Mně se to stalo v obýváku s bratrancem manžela. Můj spal v ložnici unaven plesem a pivem. Snad i ten pocit, že by se mohl probudit, mne neskutečně vzrušioval. Bylo to dlouhé a nádherné a oba jsme měli týden odřená kolena z kovralu. Nebudu pohoršovat některé prudérní diskutující o tom co bylo dál.

Anonymizovaný
11. července • 20:56

@Anonymizovaný: Tipnu si:pokračování. :-D

Anonymizovaný
10. července • 21:52

Reklamní článek na rozpad rodiny, stále stejný cíl, jen měníte kulisy. Postavy máte příliš vyhraněné jak v pohádce, je to okaté.

Anonymizovaný
10. července • 21:31

Tomuhle neutěšenému mravnímu stavu, se říká,, cihla prcá cihlu,,. Ano, držte se zásady, že žijem jenom jednou ale nezapomeňte si občas položit otázku, kdo jste a proč jste nazýváni nejvyspělejšími tvory na této planetě.Je tak snadné se chovat jako zvíře,že vážení.

Anonymizovaný
11. července • 21:00

@Anonymizovaný: Moneto,ne,lidi se chovají jako lidi,a to už tisíce let.Kdyby jste se stavěl denně na hlavu a mlátil jí o zed,nevěra je a bude,dokud bude tento svět.

Anonymizovaný
11. července • 7:34

@Anonymizovaný: Moneto má poněkud slabší slovní zásobu, asi mladší ročník. Správně se říká - Kámen p*cá cihlu. Rozšiřuj si obzory, takhle moc nezaboduješ.

Anonymizovaný
10. července • 18:32

No,tohle se může klidně stát,jako spousta nejnepředstavitelnějších a nejabsurdnějších věcí,o kterých si myslíme,že se stát a zvláště nám,nemohou.Mohou. Mě se to stalo taky,mému muži též a přesto jsme spolu padesát let. Za tohle nikdy nikoho neodsuzuji,protože právo soudit má někdo úplně jiný.... :-)

Anonymizovaný
10. července • 16:24

Myslím ze žijeme jen jednou tak proč si neuzit toho života. Ve staří budete jen vzpomínat😉👍

Anonymizovaný
10. července • 13:17

Tomuhle muže věřit akorát pitomec, ten posed mě dostal. Tak jsem se dlouho nezasmál , ale co bujné fantazii se meze nekladou.

Anonymizovaný
10. července • 17:09

@Anonymizovaný: Pozor,viděla jsem i posedy vyrobené ze železa,nikoliv ze dřeva.A to už stojí za zamyšlení. :-D :-D

Betyyna
10. července • 11:14

Tentokrát opravdu, ale opravdu moc závidím manželovi tak dobré spaní! Navíc v cizím prostředí, ve stanu, a x nocí chrní jak medvěd v zimě....bez probuzení. To je snad sci-fi.

Anonymizovaný
10. července • 17:11

@Betyyna: A po všechny noci.Snad mu dali něco na spaní,to není možné.

Anonymizovaný
10. července • 7:30

To jsem se zase jednou zasmála.Hlavně názoru pana Karla.Chlap jehož manželku"stále bolí hlava",si najde milenku a pro ostatní muže je borec.Žena která si najde milence je označena za šlápotu.Pan Karel radí ženám v takovém případě prohnat si ji robertkem ,nehledat si milence.Já radím-ženy,klidně si milence najděte,nebo se rozvedte pokud nejste spokojeny.Hlavně prosím vás nesouložte na posedech,krmelcích a pod.Vyberte si klidnější zázemí,nejlépe nějaký hezký hotýlek nebo penzionek a samozřejmě at si to užijete a je to pohodlnější.Milenec hotel samozřejmě zaplatí,chce milenku,tak at platí.Přeji všem hezký den. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Anonymizovaný
9. července • 19:36

Ženský jsou šlápoty a když se to provalí, tak potom u rozvodu škemrají o odpuštění. Neomlouvá ji to, že je manžel v sexu vlažnější, má si ji prohnat robertkem a ne šukat jinde. Fuj babo, styď se.

Anonymizovaný
9. července • 20:20

@Anonymizovaný: Drahý Kájo. Je vidět, že jste jen mužská nicka. Škemrat žena může jen u někoho kdo je na její mentální úrovni. A to stvoření, kterému se říká chlap nikdy nebude.

Mata69
9. července • 17:20

Dovoluji si pochybovat o tom, že ženská, které doma chybí sex a přičuchne k něčemu takovému co popisuje, tak že to tak lehce ukončí i s koncem dovolené.
Jinak souhlasím s Elynor a musím se smát, protože má fakt pravdu. Lezl jste někdo někdy na posed? Autorka asi ne. Teda né, že by se to tam nedalo provozovat, to jde ostatně leckde, když se moc chce, ale zrovna šmajchlovací komůrka to nebývá. :D Taky jsem si nevšimla, že by bylo blízko u vody nějak víc posedů, ono se totiž na posedu číhá na zvěř, takže jsou na okrajích lesa a louky, v prostřed pole, v lese. Ale tak se prošli, nějaký našli, OK. A že by si manžel a nikdo z party nevšiml, že se ti dva pravidelně každou noc vytrácejí do tmy?

Elynor
10. července • 7:20

@Mata69: No... a proč by to neukončila s koncem dovolené? Žiju v domnění, že většina žen má mozek v hlavě a nezdráhá se ho používat (i když ty příběhy tady někdy... no). Ona věděla, že manžel a sex nic moc, patrně si ho s tímto vědomím už brala, je na to zvyklá, a zřejmě si to běžně umí pořešit. Zážitky o dovolené jsou výjimečný zákusek, který holt nebývá denně k obědu. S tím se přece dá žít. Plno žen si umí užít sex na jednu noc, když je příležitost, a navíc je velmi snadné sehnat chlapa na sex, prakticky kdykoli. Samozřejmě musí jít vysloveně jen o sex, bez závazků, a to v tomto případě bylo splněno, Tereza se nezamilovala, netoužila bořit mosty, rozvádět své i jeho manželství, chtěla si jenom pořádně užít tu situaci. To se povedlo, tak má na co vzpomínat, a kdo ví, třeba na letošní dovolené... Však je to stejné, jako když si dámy najdou na dovolené u moře místního plážového borce, 14 dnů si s ním užívají, a pak jedou domů a mládenec obšťastňuje zas nějakou jinou. Taky to lehce ukončí s koncem dovolené.

Mata69
10. července • 9:07

@Elynor: Ale jistěže by to tak klidně mohlo být, ty jsi čistě realistická ženská a tak na to nahlížíš. A nepochybuji, že i takové ženy jsou. Bohužel znám pár žen, které si chtěly "jen užít" a nakonec to nedokázaly utnout. Notabene když šlo o něco, co doma neměly. Myslím, že ženy mají více tendence do toho motat city a pak ty konce vypadají jinak než v příběhu. Jestli to ovšem není případ této paní, tím líp pro ní, jestliže manželství jinak funguje a chce ho zachovat.

Elynor
9. července • 16:58

K anketě - jaký problém řeší Tereza? Nabyla jsem dojmu, že si báječně užila a ještě se to neprolátlo, takže kde je problém? Ledaže by řešila, jak to zopakovat na příští dovolené. :-)

Anonymizovaný
10. července • 11:10

@Elynor: Elynor,Tereza neřeší žádný problém,jen se chtěla pochválit jak to bezvadně všechno klaplo. :-D :-D

Elynor
10. července • 11:57

@Anonymizovaný: Však jo, a já jí to přeju, taky tam žádný problém nevidím. Jen jsem se optala, proč se v anketě uvádí možnost "řeším stejný problém jako Tereza", když Tereza evidentně problém nemá. ]:-D

Elynor
9. července • 16:54

Dodatek k tomu sexu na posedu - nevím, jestli to autorka opravdu zkusila. Já jo. Ty posedy, přátelé, nejsou na tohle stavěné. Takový mysliveček na posedu tiše sedí, nemele se, a zírá, jestli vyleze zvěř. To je v pohodě. Ale milenci, kteří konají při sexu rytmické pohyby, a to vehementně a opakovaně, pochopitelně ten posed rozkývou, a budou mít velké štěstí, když to s nima nespadne a bude to "jenom" hlasitě vrzat a skřípět. Posed fakt není nenápadné místo na sexuální hrátky. To nemluvím o tom, že je to neopracované dřevo a víte, kde všude pak můžete mít třísku? 8-P

dragondra
10. července • 17:39

@Elynor: Škoda ,že jste si to nenatáčela. Na sociálních sítích by jste byla za hvězdu. :tleskani :tleskani :tleskani

Elynor
9. července • 16:47

No nevím, když jsme kdysi dávno jezdili na vodu, tak jsme obvykle byli večer servaní jak jetel, a na divoké milování nebylo pomyšlení. Člověk byl rád, že se po tom posezení u ohně doplížil do stanu a vyspal na další den. Protože ono to nejede samo, musí se pádlovat, a přenášet přes jezy, občas se někdo zvrhne a pak se musí zachraňovat, lovit, sušit... spravovat loď, tu a tam se zastavit někde koupit jídlo... taky ty stany se samy nepostaví a ráno nesklidí, je to prostě dost aktivní dovolená. A to jsme byli mladí, plní sil a energie. Dost pochybuju, že banda čtyřicátníků by byla tak akční, aby jim kromě běžných denních činností ještě zbývala ta energie na noční sex pod borovicemi. Navíc každou noc, a ještě aby si toho nikdo nevšiml, to už je vůbec sci-fi, takové vodácké tábořiště, tam si všimne člověk i úplně cizích lidí, i když třeba ani nechce. ]:-D

Rambíša
9. července • 13:33

Doufám,že aspoň měla nějakou antikoncepci,když si s tím "kamarádem" tak užívala...

Anonymizovaný
9. července • 13:25

nevěřím tomu, ženská nedokáže si užít a jet doma dál, jako by se nic nestalo. Zvlášť když byl milenec pěknej a šikovnej.Určitě by se chtěla s ním scházet i po návratu a to končí většinou průšvihem.Jestli to opravdu dokázala, tak je dobrá.

Doporučujeme

Články odjinud