Tereza Duchková: Jsem romatická duše!

Tereza Duchková: Jsem romatická duše!

Neobyčejně sexy vyhlížející herečka Tereza Duchková (28) ztvárňuje na své domovské scéně, v Hudebním divadle Karlín, protřelé ženy, krásky, které s chutí lákají dychtící muže do své otevřené náruče. Po prostitutce Lucy v muzikálu Jekyll a Hyde hraje půvabnou Ully v Producentech a teď k tomu přibyla i Tornado Lou v legendární "koňské opeře" Limonádový Joe.

Tereza ale tvrdí, že ve skutečnosti není vůbec žádná uhrančivá nebo osudová žena a svým zevnějškem doslova a do písmene klame.

"Můj kamarád to vystihl naprosto přesně, když říká, že jsem velice romantická duše uvězněná v těle nějaké vampice. Přiznám se ale, že už jsem si na to zaškatulkování zvykla a nijak mě nemrzí," svěřila se Tereza se svými současnými pocity.

O Tereze Duchkové se traduje, že zatím neměla moc štěstí v lásce. Dost se spekulovalo před dvěma lety o jejím nevydařeném vztahu se zpěvákem Danielem Hůlkou. Tereza tehdy dala velmi brzy všem na vědomí, že charismatický, avšak přelétavý krasavec není její krevní skupina.

Doslova ze dne na den přestala Hůlkovu společnost vyhledávat. Nyní však sympatická herečka přiznala, že má nového přítele. Na Velikonoce měla volno, a tak spolu s ním prchla z Prahy. Kdo je tajemný neznámý, prý ale nikomu neprozradí.

"Jeho totožnost nechci zveřejňovat, protože po minulých zkušenostech už si své soukromí rozhodně hodlám chránit," řekla.

Zároveň se smíchem dodala, že na prvního máje se polibku pod kvetoucím stromem rozhodně dočká a uschnout v žádném případě nemíní.

Její přítel má prý i pochopení pro největší Terezinu lásku, kterou jsou už od jejího dětství koně.

"Ten často citovaný pohled na svět z koňského sedla je totiž skutečně fantastický," prohlašuje herečka. "Při samotné jízdě mi také kontakt se zvířetem přináší báječný pocit naprostého uvolnění. "

Svého vlastního koně má ustájeného v Radimovicích u Velkých Popovic. Jakmile má trochu času, utíká z Prahy a se svou kobylkou pilně trénuje na závody.

Doporučujeme

Články odjinud