Tereza Kostková: "Mám prsa z 20. století!"

Tereza Kostková: "Mám prsa z 20. století!"

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (32), která má především díky svým půvabům mnoho obdivovatelů, si už dnes uvědomuje, že jednou bude také stará dáma. I proto se nyní věnuje seniorům. Je dokonce patronkou nadačního fondu Veselý senior, který vznikl před dvěma roky.

„Držím se totiž zásady – jak chceš, aby se lidé chovali k tobě, chovej se ty k nim. A pak mám doma dva veselé seniory, kteří někdy vypadají mladší než já, proto bych ráda šla v jejich šlépějích,“ svěřila se dcera herecké dvojice, Petra Kostky a Carmen Mayerové.

Fond Terezy Kostkové Veselý senior uspořádal v pražském Národním domě na Vinohradech Stoletou módní přehlídku, při které si přítomní připomněli módu od první republiky až po současnost.

„Potěšilo mě, že na tuto charitativní akci, jejíž výtěžek jde právě na podporu starých lidí, přišlo tolik lidí. A nejen senioři, ale především mladí lidé,“ libovala si Tereza.

Ideální ženské míry z 20. století „A také mě pobavilo, jak Petr Cibulka, který se mnou večer moderoval, připomněl míry ideální ženy z osmatřicátého roku minulého století. Výška sto šedesát pět centimetrů, tak to já mám o fous víc. Přes prsa osmdesát tři, tak to já mám o hodně víc než o fous. Pas šedesát pět, já mám šedesát šest a boky devadesát. Tak ty mám podle tehdejšího ideálu,“ smála se Tereza Kostková.

Herečka se už se těší na 14. února, kdy bude v premiéře vystupovat ve slavném Cyranovi z Bergeraku v roli Roxany. A to v režii svého muže Petra Kracika v Divadle pod Palmovkou.

Doporučujeme

Články odjinud