7
Fotogalerie

Tereza Kostková pózuje pro Tatianu Kovaříkovou

Herečka Tereza Kostková, která hraje v Cestách domů Báru, má ráda klasickou ženskou módu. Proto se ráda stala novou tváří módní kolekce jaro/léto Tatiany Kovaříkové. Jaké jsou tedy letošní trendy?

Na focení Tereza obětovala první březnovou sobotu. " Ačkoliv jsem strávila v ateliéru osm hodin a pak měla před sebou ještě představení, vůbec si nepřipadám unavená. Bylo to jedno z nejnáročnějších, ale zároveň nejzábavnějších focení. Fotograf Jiří Langpaul chtěl, abych byla ženská, elegantní, rafinovaná, v žádném případě ne vulgární. Tak jsem stála před jeho objektivem a připadala si trochu, jako kdybych hrála nějakou roli. Roli, v níž mám prezentovat ne sebe, ale modely. Bylo to moc zajímavé,“ líčila Tereza.

Módní návrhářka Tatiana Kovaříková navrhla pro Terezu kostýmy už do filmu Líbáš jako ďábel. Protože jí moc slušely, poprosila herečku, jestli by se nestala tváří letní kolekce. Ta čítá okolo třiceti modelů, ale pro prezentaci vybrala návrhářka s fotografem osm nejvýraznějších, nejhezčích, nejzajímavějších, které budou kolekci nejlépe prezentovat. Jsou mezi nimi jak letní kabátek, tak kostým i šaty.

„Má móda je výrazně ženská a jednoduchá a Tereza má ženskost v sobě. Ženské prvky jí moc sluší, dobře na ní vypadají šaty i kostýmy. Proto jsem navrhla například jednoduché pouzdrové šaty s volánem. Mimochodem s volány já moc nepracuji, a pokud ano, tak je zpracuji po svém, ale v této kolekci jsem je možná poprvé použila,“ vysvětluje návrhářka. Zeptali jsme se jí, co se v létě ještě bude nosit kromě nestárnoucí černé a bílé. „Trendy na léto jsou hodně vzdušné a barevné a nemusíme se bát ani takových barevných kombinací, jako jsou růžová s oranžovou nebo s červenou dohromady,“ prozradila Tatiana Kovaříková.

„Styl Tatiany Kovaříkové samozřejmě znám a myslím, že jsem do jejích modelů právě dozrála. Potkaly jsme se nejen při zmíněném filmu, ale už před pár lety při seriálu Bazén. Tániny šaty jsem měla na sobě také při moderování vánoční charitativní akce na Primě. Proto jsem na focení kolekce nadšeně kývla. Mám ráda módu, která podtrhuje ženskost, bílou, černou i jejich kombinace. A to přesně mezi Táninými modely najdu. Miluju šaty a vysoké podpatky a také je hodně často nosím. Na pracovních schůzkách se dobře cítím v kostýmu s halenkou,“ líčila Tereza Kostková.

Nemrzí herečku, že se nemůže do krásně ženských modelů Tatiany Kovaříkové oblékat v roli seriálové Báry? „To víte, že mě to trošku mrzí. Vlastně ne. Nevadí mi, že modely Tatiany Kovaříkové nemůže nosit Bára Vítková. Hlavně že je může nosit Tereza Kostková,“ říká se smíchem herečka.

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová svádí souboj o post nejkrásnější nevěsty

ČTĚTE TAKÉ:
Těhulky Stanková a Issová rozšířily babyboom. Budou asi svobodnými matkami

Doporučujeme

Články odjinud