Tereza Kostková žije zdravě. "Už pět let jsem neměla hranolky!" přísahá

Tereza Kostková žije zdravě. "Už pět let jsem neměla hranolky!" přísahá

Herečka Tereza Kostková (33), matka dvouapůlletého Antonína, má velké štěstí. Rodové dispozici jí téměř zaručují, že pokud to nebude s jídlem přehánět, boubelka se z ní nikdy nestane.

Atraktivní černovláska má nyní ideální váhu, ladné ženské křivky a může být se svou figurou absolutně spokojená. Ale co se týče jídla, přesto raději nic neponechává náhodě. Svůj jídelníček si pečlivě hlídá.

"Hranolky jsem nejedla více než pět let. A chuť na smažený sýr s tatarkou si také raději nechám zajít," svěřuje se Korzu Kostková. Zároveň ale přiznává, že žádnou speciální dietu nedrží, ani se pravidelně nevěnuje sportu. Dokonce si občas dá i sklenici piva.

"Občas si dopřeju kousek čokolády nebo zmrzlinu. K jídlu si někdy dám i malou sklenku piva. Mám ale tolik práce, že mi na jídlo často nezbývá čas. A to je ta nejlepší dieta," prozrazuje Tereza tajemství své skvělé figury.

Spočívá prý i v tom, že omezila tučná jídla, jí více zeleniny a malé porce. "Pokud už nějaký čas mám, točím se pořád kolem Toníčka a ten mi dává pořádně zabrat, protože je neuvěřitelně aktivní," vysvětluje herečka, která se může chlubit naprosto perfektní postavou. Tu by jí mohla závidět i leckterá dvacetiletá modelka.

Doporučujeme

Články odjinud